2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم راجب زایمانم ناراحت شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باورت نشه منم زیاد درد نداشتم بعد پاره کردن کیسه آب شروع شد

منم دقیقا اصلا درد نداشتم ولی خیلی ببخشید ۴ ساعت باز شده بودم زایمانم خیلی راحت بود

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
اره همون شب کیسه آب مو زدن دردای واقعیم شروع شد زایمان کردم

بعد گلایه شوهرت برای چیه؟

می‌خواسته هنوز بچه رو اون تو نگه داره؟

مثلاً اگه بزرگ نمایی نمی‌کردی 

ده روز زایمان عقب می افتاد ؟

بیخیال بابا 

محل نزار

اینقدر دلاتونو بزرگ کنید 

سطل زباله داشته باشه

بعضی حرفا رو مستقیم هدایت کنید اون گوشه 

حالا تا اونجا می‌رفتی دکتر برت می‌گردوند 

میگفتی خسته بوده 

فشار بهش اومد 

دیگه چه بزرگ نمایی چه کوچک نمایی 

یه بار که باید به روش زایمان بچه دنیا میاومد 

خدا توبه

برم بیرون تا یه چی نگفتم خدا رو خوش نیاد

حالا من ۳۳ هفتم از دیشب از کمر درد فلج شدم واقعا نمیتونم راه برم یا بشینم شوهرم غروب می‌گفت الان بریم بگیم بچرو در نمیارن😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

منم زایمانم راحت بود

خداروشکر عزیزم 

ولش کن دیگه گذشته از نی نی لذت ببر 😍

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
بعد گلایه شوهرت برای چیه؟می‌خواسته هنوز بچه رو اون تو نگه داره؟مثلاً اگه بزرگ نمایی نمی‌کردی ده روز ...

عزیزم چه حرف قشنگی زدی  نه گلایه نکرد خود بی عقلم  داشتم میگفتم من با درد زیاد نرفتم برا زایمان گفت اره بزرگ نمایی میکردی اون شب معلوم بود

میگفتی مرتیکه چند بار زاییدی که گه میخوری؟ کاش جلو دستم بود یکم پارش میکردم اعصابم اروم شه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

استارتر اگه بچه شیر شما رو میخوره

محض رضای خدا فکر کردن به حرفهای مفت رو بزار کنار

حتی توی خلوت با خودت تکرارشم نکن

بزا یه شیر با آرامش بچه بخوره

اگرم شیر خشک میخوره بازم

به حرفهای مفت فکر نکن

تا مستعد افسردگی بعد زایمان نشی

امان از 200گرم زبان

که دنیا ازش در عذابه 

بعضیا نمیتونن در حصار دندان ولب نگهش دارن

دائم باید فعالیت کنه