2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم راجب زایمانم ناراحت شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 61 پست
زایمان کردی بعدشبعضی مردا چه پر رو هستنبه قول یه خانمی بزن وسط پاش وقتی اشکش در اومد بگو چیزی نبود ب ...

اره همون شب کیسه آب مو زدن دردای واقعیم شروع شد زایمان کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شعور زیاده ، ولی در هر صورت وقتی شما از دوتا خانواده جدا هستید ، طرز تفکر و رفتار و حرف زدن هم مت ...

این ربط به تربیت نداره به شعور داره جانم به درک ربط داره که یک سری از مردها ازش بی بهره آن بیشعورن و بی درک

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ولی چقدر بعد اون همه درد ، وقتی بچه رو میکشن بیرون ، حس خوبیه ...اون حس زیبات مبارک ...

دقیقا مخصوصا وقتی بدن گرم بچم و گذاشتن رو سینم ولی از همون اتاق عمل بردنش ان ای سیو🥺

حالا شوهر من منو بزور برد بیمارستان میگفت بگو درد دارم تا بستریت کنن آخه موعدم تموم شده بود درد نداشتم  

میگفت اگه دردت بگیره من دست وپامو گم میکنم  

شاید باورت نشه ولی همون شب دخترم به دنیا اومد

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
یه سوالی بپرسم؟ حسابی اه و ناله و جیغ و اینام داشتی یا نه؟فقط میگفتی درد دارم؟

اپیدورال زدم دردام قابل تحمل شد اما قبلش تا بشم چهار سانت خیلی درد داشتم ولی زیاد جیغ و اینا نزدم 

حالا شوهر من منو بزور برد بیمارستان میگفت بگو درد دارم تا بستریت کنن آخه موعدم تموم شده بود درد نداش ...

شاید  باورت نشه منم زیاد درد نداشتم  بعد پاره کردن کیسه آب شروع شد