‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای نکشیا تا یک هفته روزگار برات نمیزاره موقع کشیدنم جون ادمو میگیره
من شدیدا عفونت و آبسه کرده خیلی وقته پول ندارم میخام پول جمع کنم برم بکشم چی میشه عیب نداره اززیردندونم شروع شده تا زیرچونم و... چرک خشک کن هم میخورم هیچی نمیشه
منم اونجوری کنم خوب میشم؟؟ اززیردندونم شروع شده سفت تاااازیرچونم و...اندازه یه رگ مدل دندونمم بستس
اره عزیزم من گذاشتم رو گاز تا گرم بشه ( اابته خونه بو میگیره اگه تونستی بیرون رو اتیش گرم بشه بهتره) مثل زغال بعد خوب که گرم شد انداختم داخل یه لیوان استیل بیس دقیقه تقریبا تا زمانی که
ازش بخار بلند میشد دندونمو گذاشتم رو لیوان
بخدا از. فرداش دیگه دندونم درد نکرد
خیلی کارا کردم چون اول بارداریم بود دکترم نمیشد کاری کنه فقط همین عنبر نسا جواب داد