2777
2789
عنوان

دوست دارم دوتا دخترامو بندازم بیرووون

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 57 پست

من دوست دارم هزاران کیلومتر از این دنیا دور بشم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

وااای ارررره اررررره ارررررههههههه

اینستا برا بچه این سنی خوب نیس اصن😂 حالا این یه ذره شه خیلی کلمات بدی استفاده میکنن کتاب شعر براش بخر یا برنامه شعر و بازی براش دان کن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی ابجی دارم ۲۵عه حامله اس آلان اعصابش ریخته به هم اون که میاد باز با ما دوتا دعوا می‌کنه 😂😂😂

😂😂😂😂😂

اون منم...البته حامله نیستم ولی وقتی میرم خونه بابام وحشی بازی اون دوتا رو‌میبینم قاطی میکنم

اره..چاره ندارم.دیروز گریه کردم تو خلوت خودم.دخترم جای خوراکیا مو‌پیدا کرده بود..منم هوس کرده بودم د ...

اره واقعا حرص داره خوراکیتو بخورن ولی خب مادر شدن همینه دیگه💔

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

اره..چاره ندارم.دیروز گریه کردم تو خلوت خودم.دخترم جای خوراکیا مو‌پیدا کرده بود..منم هوس کرده بودم د ...

من کارتونی میخرم همون روز اول تقسیم میکنم برای هرکی رو میدم به خودش روزی یدونه کیک می خورن 

الان به این فکر کردم اگر یروزی ازدواج کردم شوهر یا بچه ها خوراکیامو خوردن از خونه بیرونشون میکنم 😭😂

خدایا بسهه دیگهههه ...

خب خوبه قانع میشن....من بزرکه باز بهتره...کوچیکه وحشی به تمام معناس

دختر کوچیک من چهار سالشه اصلا به خوراکی های هم دست نمیزنن البته اینکه همدیگرو بیشتر از پدر ومادرشون دوست دارن هم بی دلیل نیست گاهی فکر میکنم من نامادری بد جنسم که بچهام با همدیگه متعهد شدند تا نتونم اذیتشون کنم،خیلی همدیگرو دوست دارن

دختر کوچیک من چهار سالشه اصلا به خوراکی های هم دست نمیزنن البته اینکه همدیگرو بیشتر از پدر ومادرشون ...

من حیلی تنهام.این دوتا با باباشون تو یه زمینن.

شاید باور نکنی ولی واقعا حس بدیه.