2777
2789

اره عزیزم خیلیا هستن میشن..من زنعموم تنبلی داشت سالی دوبار پریود میشد..ولی الان دوتا بچه داری سومیم ناخواسته باردارشده ی ماه دبگ ب دنیا میاد..منم دارم

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم خیلیا هستن میشن..من زنعموم تنبلی داشت سالی دوبار پریود میشد..ولی الان دوتا بچه داری سومیم ...

من تازه هر ماه پریود میشم..فقط هفت روز تاخیر دارم..دکترم گفت کیست هم ندارم..گفت ولی تنبلی تخمدان مخصوصا سمت راست دارم..اعصابم خورده

منم تنبلی دارم خفیف باردار شدم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم تنبلی داشتم و کم بود پارسال با دارو دو قلو باردار شدن ولی تو ماه ششم از دست رفتن .اگه خدا بخاد شاید حامله باشم هنوز تست نزدم ایندفه بدون دارو 

ترا خدا برام دعا کنید سال دیگه اینموقع نی نیم بغلم باشه .خیلی داغونم 
لتروزول خوردین؟ چی داد دکتر بهتون

یه دوره لتروزل خوردم بعد باردار شدم.البته 7ماه تحت نظر دکتر بودم قرص متفورمین میخوردم.ولی تو این 7ماه اقدام نداشتم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه دوره لتروزل خوردم بعد باردار شدم.البته 7ماه تحت نظر دکتر بودم قرص متفورمین میخوردم.ولی تو این 7ما ...

دکتر گفت هفت ماه رابطه نباید داشته باشی؟؟؟چرامگه لتروزول منع داره؟؟

منم تنبلی دارم رفتم دکتر دارو داده

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
دکتر گفت هفت ماه رابطه نباید داشته باشی؟؟؟چرامگه لتروزول منع داره؟؟

نه خودمون نمیخواستیم .هر موقع لتروزل بخوری میتونی اقدام کنی من با 1دوره لتروزل باردار شدم اصلا نگران نباش الان تمام خانوما تنبلی تخمدان دارن.