2777
2789

دیشب رفتم اتکا پتو بخرم منصرف شدم تصمیم گرفتم امروز بگیرم الان رفتم یارو میگه فرگش پتو ها قفل شده میگم چرا میگه چون قراره افزای قیمت بخوره هنوز نیومده یه هفته دیگه بیا اصرارم کردم گفت نمیشه بسته شده فروشش برو شعب دیگه 

میخوام ببینم اصلا همجین چیزی مگه میشه ؟؟بعد فروشگاه اتکا تو شهر سراریه اگه این فرگشش قفل بشه خب باید فروش بقیه شعب هم قفل بشه دیگه مگه اینطورررر نیستتتت بگیییددد کارم گیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتکا خیلی گرونههه وسایل منزل بیرون با چک بخری بهتری

اره میدونم مجبورم کثافطای اشغال همینحوریشم 4لا حساب میکنن بعد افزایش قیمتم میزنن سودم.میگیرن خوب ک.خودشون میگن نزول حرومه😏😏😏

اره میشه ما رفتیم فرش بخریم گفت یه ساعت دیگه بسته میشه برای افزایش قیمت

بعد مگه همهذشعب نباید همزمان بسته بشن؟این گفت شعب دیگه بازه بی شرف از صبح اومدم نبود منتظر وایسادم دوساعت تا بیاد😭😭😭خاک تن سرشون گفتم خب افزایش قیمت هرجقدر هست بکشید روش خساب منسد نمیتونم بعد بیام گفت نمیشه