2777
2789

اکثرا آدما قبل اینکه باهام آشنا بشن فکر میکنن خیلی مغرورم،درحالی که اینجور نیستم.بهم میگن قبلا میدیدیمت فکر میکردیم نزدیک شدن بهت سخته و به هیچ‌آدمی رو نمیدی.جالبش اینه هرجا هم میرم توی جمع و بیرون از خونه همیشه لبخند رو لبمه ولی بازم‌این فکرو راجبم میکنن😐بعدش که باهام آشنا میشن میگن وای چه بامزه و شوخ هستی،اصلا توقع نداشتیم اینقد خاکی باشی،قیافت یه جوری بود انگار یه دختر مغروری بودی که به هیچکسی رو نمیده.

الان باید خوشحال باشم یا ناراحت؟🙂از یه طرف خودم متوجه نیستم‌و دلم نمیخواد ناخوداگاه وایب منفی به دیگران بدم از طرف دیگه هم میگم اینجور غریبه ها یکم مراعاتمو میکنن.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

حرفا انگار راجب خودم بود 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفا انگار راجب خودم بود

تو راضی از این شرایط؟من قبلا خیلی اعصابم خورد میشد.حتی همه به خواهرم و‌مادرم میگفتن چرا شما اینقد ناز و گوگولین ولی اون دخترتون مغروره و ناز نیست.ولی الان نمیدونم این ویژگیم خوبه یا بده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

منم حتی فامیل های نزدیکمم همین حسو بهم دارن ولی اصلا از نظر خودم اونجوری نیستم

منم واقعا خودمو نمیگیرم.اتفاقابا هرکی از آشناها بحثم شه کوتاه میام که حرمتها شکسته نشه.پس چرا اینا رو نمیبینن و بهم میگن مغرور؟

تو راضی از این شرایط؟من قبلا خیلی اعصابم خورد میشد.حتی همه به خواهرم و‌مادرم میگفتن چرا شما اینقد نا ...

برام مهم نیستن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...