2777
2789
عنوان

اگه بدون اطلاع خونوادم همچین کاری بکنم بنظرتون بعدا پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 74 پست
عزیزم اره برو نقره بگیر،اگه خودت عرضه اینو داری که دستتو جلوی مرد جماعت دراز نکنی هرجور دوس داری زند ...

چه ربطی داره؟

همین آقا توقع جهیزیه هم داره، اینجا یعنی زنو پوز میبینه؟؟

مردی که نتونه ابتدایی ترین لزومات زندگی مشترکو فراهم کنه چطور میخواد خرج زندگی بده؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا همش فکر میکنی مردا باید خرجتو بدن؟؟ الان زن ها پا به پای مردها کار میکنن،والا من دستم تو جیب خود ...

خرید طلا و انگشتر ازدواج فرق میکنه

ایشون برای انگشتر کوتاه بیاد فکر میکنی مادرشوهرشم برای جهیزیه کوتاه میاد؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من می شنوی لااقل حلقت رو طلا بردار.فداکاری واسه شوهر؟؟؟ اصلا اصلا اصلا.منی که با عشق ازدواج کردم ...

منظورم فقط حلقه رو نقره بردارم وگرنه بقیه رو که طلا میگیرم 😂

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

عزیزم اره برو نقره بگیر،اگه خودت عرضه اینو داری که دستتو جلوی مرد جماعت دراز نکنی هرجور دوس داری زند ...

شما کلا داری اشتباه میزنی

موارد دیگه رو نمیتونم بگذرم متاسفانه 🤣از سفر و عروسی و لباس و تفریح نمیشه گذشت 😂ولی از طلا چون خوش ...

چجوری حلقه بخری فشار میاد؟

سفر و ارایشگاه  سریس طلا فشار نمیاد؟

بیخیال بابا

برو طلا بخر

موارد دیگه رو نمیتونم بگذرم متاسفانه 🤣از سفر و عروسی و لباس و تفریح نمیشه گذشت 😂ولی از طلا چون خوش ...

ملت طلا میخرن برای اینکه از تورم جا نمونه

برای عشق و حال طلا نمیخرن که

طلا نخری پس میخوای چطور  پس انداز کنی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
از حرفات معلومه

فعلا از زندگی متاهلی درک کاملی نداری.بعدا به حرفام میرسی.زن هرچقدر پیش مرد خودشو کوچیک کنه عزیز نمیشه مرد را پرروتر میکنه که باعث خیانت میشه.در زندگی زناشویی باید پابه پای هم زندگی را جلو برد.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

واا توانشو داره دیگه که پا پیش گذاشته ولی من میگم وقتی میشه نقره خرید چرا باید این همه هزینه کرد برا ...

مگه پولشو داره دور میریزه طلا ارزشداره هرچقدرم بابتش هزینه بشه نترس ضرر نمیکنی 

از الان میخای مالی هواشوداشه باشی توقعشون زیاد میشه 

بعد اگه نداره و خانوادشم کمک نمیکنن فایده نداره تو این شرایط گرونی

شوهر من اولش نداشت اما خانوادش کمک کردن اونم فقط خرید طلا  و چندتکه وسایل که بنطرم کم کردن هی گفتن نداریم اما دیگه میخلستن طلا هم نگیرن قبول نمیکردم هه چی فقط دوس داشتن نیست ادم بایدبرای خودش ارزش قائل باشه 

من حتی برلی زایمانم از قبلش گفتم بیمارستان خصوصی نداری بچه دار نشیم گفت باشه دیگه الان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد برای بچمون تهیه میکنه بهترینها از شیرخشک خارجی بگیر تا بقیه چیزها

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ملت طلا میخرن برای اینکه از تورم جا نمونهبرای عشق و حال طلا نمیخرن کهطلا نخری پس میخوای چطور پس اند ...

چیو پس انداز کنم؟؟ حلقه ازواجم تا اخر تو دستم میمونه مگه قرار بفروشم که میگی سرمایه?

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

عزیزم جهیزیه با داماده 😐😂

خب رسم شما با داماده

اونی که با عروسه چی؟

اون خانم میگه کلا همه کارو خودت بکن میخوام ببینم فامیل شوهر سره جهیزیه هم کوتاه میان؟