2777
2789
عنوان

اگه بدون اطلاع خونوادم همچین کاری بکنم بنظرتون بعدا پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 74 پست
الان فقط یه حلقه ۴ یا ۵ گرمی اضافس؟ الله اکبر

خب ببین ما رسممون اینجوریه که داماد یه مبلغی میده برا طلا مثلا 300-400 میلیون 

اینو نمیتونم بگم نده چون کلا شیخ و کلی ادم بزرگای طایفه میان تعییین میکنن مبلغو میدنش به پدر عروس

خونوادمم که قبول نمیکنن کوتاه بیام ازش

متوجهی؟  😂

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین ما رسممون اینجوریه که داماد یه مبلغی میده برا طلا مثلا 300-400 میلیون اینو نمیتونم بگم نده چ ...

خب پس چی میگی؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

عزیزم به نظرم با این کار به شدت خودتو کوچیک میکنی و یعدا امکان داره حتی همین رو تو سرت بکوبن و بگن حتی لایق یه حلقه ی طلا نبودی به خدا قسم هرچی مراعات مردارو بکنی بدتر میشن زنای پر خرج و اذیت کن خیلی عزیز هستن

منم خیلی عاشق همسرم بودم انقدررررر تو همه چیز مراعات کردم و کم خرج کردم حالا به جای قدر دونستن پولاشو جاهای دیگه خرج میکنه و اگه ازش تقاضایی داشته باشم بداخلاقی میکنه و میگه چقدر خرج میکنی

خب چرا تاپیک زدی پس؟سرویس چ فرقی میکنه طلا یا نقره؟یا دستبند چ فرقی میکنه طلا یا نقره

همون

منم متوجه منظورش نمیشم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

عزیزم به نظرم با این کار به شدت خودتو کوچیک میکنی و یعدا امکان داره حتی همین رو تو سرت بکوبن و بگن ح ...

اتفاقا چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود گفت نامزد بودم رفتم خونه نامزد عقدیم دیدم مادرش،کوکو گذاشت جلوم گفت منم با اشتها خوردم که شوهرم معذب نشه بعد گفت برای خرید عروسی رفته بودیم میخاستم یه طلا سنگینتر بردارم گفت مادرشوهرم پررو پررو گفت تو همونی نبودی یه کوکو سیب زمینی رو مثل ندید بدیدها با ولع خوردی حالا طلای سنگین میخای 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اتفاقا چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود گفت نامزد بودم رفتم خونه نامزد عقدیم دیدم مادرش،کوکو گذاشت ...

واویلا 

اصلا انگار لیاقت مراعات کردن ندارن فقط باید بهشون سخت بگیری آدم شن

منظورم فقط حلقه رو نقره بردارم وگرنه بقیه رو که طلا میگیرم 😂

اخه حلقه یه چیز عمریه اس.تا اخر عمر دستته طلا بردار اما ظریف و نازک.بذار واست بمونه.شده یک گرمی بردار که ارزون بشه اما حتما طلا باشه.بعدها پشیمون میشی.حلقه از سرویس طلا واجبتر و مهمتره