2777
2789
عنوان

اگه بدون اطلاع خونوادم همچین کاری بکنم بنظرتون بعدا پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 74 پست
واا توانشو داره دیگه که پا پیش گذاشته ولی من میگم وقتی میشه نقره خرید چرا باید این همه هزینه کرد برا ...

از این فردین بازیا نمیخواد دربیاری

الان اولشه تو جوی

بزار همه چیز طبق اصول پیش بره

بعدا همین طلارو مجبوری باید بفروشی واسه ارتقا زندگیتون

شوهرارو تنبل بار نیارید، این دلسوز بازیاتون اونارو بدبخت میکنه در نهایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا توانشو داره دیگه که پا پیش گذاشته ولی من میگم وقتی میشه نقره خرید چرا باید این همه هزینه کرد برا ...

از توانایی‌اش بگو ببینیم چیکار. کرده؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

مردی که توان خرید یه انگشتر را نداره به چه دردت میخوره

چرا همش فکر میکنی مردا باید خرجتو بدن؟؟ الان زن ها پا به پای مردها کار میکنن،والا من دستم تو جیب خودمه هیچوقت دهنمو واسه یه مرد باز نمیکنم ،مگه گنجیشکی

خدایا فقط تو و بس...

منم همینو میگم

کاری که دوست داریو با اعتماد قلبی بکن 

به شوهرتم نگو چون نمیخام هزینه کنی 

بگو ارزش من بیشتر از این چیزاس ،حداقل میدونم یه روز به سرم نمیزنه اکر پول نداشتیم از حلقمم بگذرم

میخام نقره بردارم همیشه بمونه برام 

ابکاری هم نمیخاد بکنی به بقیه بگو طلا سفیده 

...
از این فردین بازیا نمیخواد دربیاریالان اولشه تو جویبزار همه چیز طبق اصول پیش برهبعدا همین طلارو مجبو ...

چرا باید حلقمو بفروشم اخه 😑حتی اگه نیاز داشته باشیم نمیشه حلقه فروخته بشه که 😐

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

همین اول کاری ارزش خودتو پایین نیار اینقد وقت برا فداکاری داری نگرران نباش نمیخاد دلسوزی بیجا برا مردا کنی 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

عزیزم اولا بهت تبریک میگم به خودت افتخار کن چون خیلی عاقل و فهمیده ایی،دوما اگه نامزدت واقعا آدم خوب و آقاییه و ارزششو داره بله حتما این کارو بکن،هرچند در کل موافق این نیستم چیزی رو از خانواده پنهون کنیم،ولی این یه خلاف شیرینه و ارزشش رو داره

عزیزم اره برو نقره بگیر،اگه خودت عرضه اینو داری که دستتو جلوی مرد جماعت دراز نکنی هرجور دوس داری زندگی کن،از خانمای اینجا نظر نگیر اینا همشون شوهراشون رو دستگاه پوز میبینن

خدایا فقط تو و بس...

ب عنوان به زن بهت میگم اصلن همچین کاری نکن بزار همون طلا رو برات بگیرن ، زن ، بساز هیچ ارزش و احترامی پیدا نمیکنه از الان خودت ارزش و احترامت پیش شوهر و خانوادش ببر بالا یه نصیحته بزار برات طلا بگیره حتی شده ۱ گرم

چرا همش فکر میکنی مردا باید خرجتو بدن؟؟ الان زن ها پا به پای مردها کار میکنن،والا من دستم تو جیب خود ...

مگه گفتم خرجشو مرده باید بدهد؟مرد باید توانایی حداقل خرید یه انگشتر را باید داشته باشد یا نه؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم