2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو لوس میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 35 پست

به شوهرت بگو یه چی شنیدی دیگه نمیگی کاربردی داره برا هر سنی یا نه 

و اینم بگو بچه من تا یه سنی میذاره بغلش کنم بوش کنم 

بعدش انقد دوست نداره اینجوری نوزاد و بغلی نیست 

منم هر روز قرار نیست نوزاد داشته باشه بذار لذت ببرم از داشتنش 

من خودم موقعی که بچه اولم به دنیا اومد انقد نابلد بودم اذیت بودم فقط روزها رو می گذروندم 

برای بچه دوم هم بلدتر بودم هم کم اذیت تر بود همشم بغلم بود 

وااااای همش بغلم بود همه هم همینو می گفتن بغلی میشه 

می گفتم من الان دلم برا بچگی بچه بزرگم لک زده دلم نمی خواد حسرت کوچیکی اینیکی تو دلم بمونه 

وااای از بوی زیر گردنش نگممم آخخخخ هزار جور ادکلن گرون بهم میدادن به خوشبویی زیر گردنشون تو نوزادی نبود 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
طبق گفته های روانشناسی کودک تربیت و امر و نهی واقعی بچه از ۷ سالگی شروع میشه و قبل از اون واقعا چیشو ...

ببخشید طبق گفته کدومشون؟ تربیت از بدو تولد شروع میشه ریشه های خشونت رو باید از نوزادی بخشکونی ، هفت سالگی دیگه اخرای تربیته 

ψ ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید طبق گفته کدومشون؟ تربیت از بدو تولد شروع میشه ریشه های خشونت رو باید از نوزادی بخشکونی ، هفت ...

تو کتاب خوندم

منظورم این بود که تربیتی که همراه با باید و نباید باشه از ۷ ساله

اگر اطلاعاتم غلطه Sorry

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

تو کتاب خوندممنظورم این بود که تربیتی که همراه با باید و نباید باشه از ۷ سالهاگر اطلاعاتم غلطه Sorry

بله متاسفانه اطلاعاتت غلطه اون مادرهایی که بچشون خونه فامیلو میترکونه و حتی خودشونم جرعت نمیکنن بهش چیزی بگن دقیقا این منطقو دارم، یاد یه سریالی افتادم مادره مثل شما حرف میزد میگفت تو کتاب خوندم اخرش فهمید اشتباه میکنه 

اون کتابها کامل غلط نمیگن غلط برداشت میشه ازشون 

تا ۲ سالگی که دلبستگی تشکیل میشه اگه در دسترس نباشی بچه دلبستگیش نا ایمن میشه و زمینه ساز خیلی از مشکلات روانیه، بعد ۲ سالگی کم کم بهش استقلال بده چون تو مرحله مقعدیه کمکم نیاز هارو با تاخیر برطرف کن، اگه اشتباهی کرد یه بهش تذکر بده ادامه داد یه تنبیه کوچیک درنظر بگیر 

اگه به این چیزا علاقه مندی کتاب رشد لرا برک رو بخون

ψ ❤️

بله متاسفانه اطلاعاتت غلطه اون مادرهایی که بچشون خونه فامیلو میترکونه و حتی خودشونم جرعت نمیکنن بهش ...

اگر فرصت شد بیشتر درموردش میخونم و مطالعه میکنم

شما روانشناسی خوندید؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.