2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو لوس میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوزاد شما هنوز شما رو جزیی از خودش میدونه 

نیاز به تامین ارامش داره که فقط از مادر دریافت میکنه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
دقیقااااامادر شوهرم یادش میده

امان از بچه ننه بودن

خدابهمون صبربده😩😂

محلش نده

گوگل سرچ کن نشونش بده دهنش بسته میشه

بگو این حرفا واسه قدیمیا بود ک ن علم پیشرفت کرده بود ن سواد درستی داشتن😉

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وای حالا من برعکس چقدر خرص خوردم شوهرم بچه رو بغل نکنه اخر بچه رو بغلی کرد الانم همینه کافیه بچم بگه آخ وای میدوئه بغلش میکنه میبره اینور انور اینور اونر یکسالش شد بچم چقدر حرص خوردم سر بغل کردنش میگفتم نکنننن بچه بزار راه بره میگفت تو کار نداشته باش خودش راه میره الانم داره لوسش میکنه انقدر نازش میکشه

طبق گفته های روانشناسی کودک تربیت و امر و نهی واقعی بچه از ۷ سالگی شروع میشه و قبل از اون واقعا چیشو میخواید تربیت کنید

مگه میفهمه اخه...

قبل از ۷ سال فقط باید رفتار و عادات خوب نشون بدید تا الگوبرداری کنه

به همسرت چهارتا کتاب و مقاله بده بخونه

پدر خیلی نقش داره تو زندگی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

وای حالا من برعکس چقدر خرص خوردم شوهرم بچه رو بغل نکنه اخر بچه رو بغلی کرد الانم همینه کافیه بچم بگه ...

اشتباه کردی تا دو سالگی محبت و توجه بلافاصله نیازه بعد یک سالگی هم تو اوج دوران دلبستگیه اگه بهش توجه نشه بعدا به مشکل میخوره 

ψ ❤️

وای حالا من برعکس چقدر خرص خوردم شوهرم بچه رو بغل نکنه اخر بچه رو بغلی کرد الانم همینه کافیه بچم بگه ...

منم چون براد ندارم همیشه آرزوم بوده بچم پسر شه تا جای برادر نداشتمو پر کنه

الان هر ثانیه قربون صدقش میرم

میمیرم براش 

شوهرمم حسودیش میشه

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

نه دیگه وقتی گریه کرد باید بغلش کنی یا گشنشه یا خرابکاری کرده خوابش میاد و...اما وقتی آرومه الکی بغلش نکنی رو زمین بمونه که بغلی نشه تا بتونی به خودت و کارهاتم برسی 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید