2777
2789

خانوما حبوباتم پخته شدن

میخوام آش رشته بپزم بلد نیستم ممنون میشم از مراحلش بگید که اول چیکار کنم و اینکه با حبوبات پخته شده چقدر طول میکشه آشم بپزه و جا بیوفته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو قابلمه پیاز و سیر سرخ کن و سبزی و ادویه و نعنا رو اضافه کن تفت بخورن، آب بریز

بعد نیم ساعت حبوباتشو بریز و نیم ساعت بعدشم رشته رو عااالی میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم یه کم پیاز داغ درست کن سبزی و عدس رو بریز بذار بپزه یه ساعت خداقل بعد حبوبات پخته رو بریر یه نیم ساعتم باهم بپزه جا بیفته بعدش رشته بریز با یه مقدار مخلوط آب و آرد و زردچوبه  بذار بیست دقیقه بجوشه تا خوب جا بیفته بعدم که باز با پیاز داغ و سیرداغ و کشک و نعنا سرو کن 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

پیاز سیر نعناع زردچوبه سرخ شده 

داخل قابلمه اب که سبزی آش ریخته بعدش حبوبات پخته ریخته 

۲ قاشق آرد با آب سرد حل شده ریخته تو قابلمه سبزی ده دقیقه شعله کم جوشید رشته بریز 

خودم کشک مایع تو قابلمه میزنم بهتر میشه

یه عالمه پیاز ریز کل سرخ کن زردچوبه هم بزن 

بعد سبزی بریز با حبوبات بذار بپز( یه مشت هم جو پرک بریز)

خوب که پخت رشته بریز نعنا را هم با تفت بده آخرش به آش اضافه کن سیر داغم داشتی بریزی که عالی میشه 

اگه بتونی با قلم هم درست کنی عالی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

پیاز داغ سیر داغ نعنا داغ درست کن

سبزی آش به حبوبات اضافه کن

نیم پز که شد پیاز و سیر و نعنا داغ اضافه کن

ادویه هاتم بزن زردچوبه و فلفل سیاه و نمک

بعد یه قاشق آرد با آب قاطی کن به آش اضافه کن

یه کم بزار لعاب بندازه بعد رشته ات اضافه کن هم بزن تا رشته ها نچسبند بعد بزار آش جا بیفته

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ی چندتا پیاز بزرگ سرخ کن و سیر رنده کن اضاف کن و یگی دو قاشق نعناع نمک و زردچوبه بعد حبوبات و با اب بهش اضاف کن بعد ک جوش امد سبزی و اضاف کن و نیم ساعت اخر رشته اشی اضاف کن چند قاشق کشک و نمک و فلفل هم اندازه کن و اگه شل بود یکی دو قاشق ارد و رقیق کن اضاف کن و تمام 

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اول پیاز سرخ کن بعد یکم زردچوبه زیاد نزنی آشت زردمیشه بعد آب بریز زیاد نریزی بعد ابکی میشه آب جوش داشته باش موقع رشته هالازم شد بریزی بعد آب جوش اومد سبزی هاتو اضافه کن سیرریز کن اضافه کن ب آشت بعد ک سبزی رنگش  تغییرکردجا افتاد حبوبات بریز بعدم رشته ریختید زیره پودر شده بریز رشته هات ریختید بعد نمک آش تو بچش اضافه کن نمک خواست