2777
2789
عنوان

رفتم درمانگاه با دکترا دعوام شد

110 بازدید | 4 پست

ی مریض بد حال آورده بودن من باید می رفتم اتاق یک اون دکتره هم رفته بود بالاسر اون مریض بد حاله خلاصه اون مریض حالش بهتر شد ماهم منتظر بودیم بیاد اما اصلا دکتر نمیومد هی قدم میزد تو سالن یا با بقیه شوخی میکرد اما نمیومد تو اتاق که مریض ها خودشو ویزیت کنه ماهم کلا دو مریض بودیم بعد من سرما خورده بودم بهش گفتم ی لحظه میای برام دارو بنویسی ی دکتر دیگه اونجا بود کلا بیکار بود مریض نداشت اما مثلا محل نمیزاشت به بقیه مریض ها بعد من ی دکتر اصلی رو گفتم بیا اصلا نگامم نکرد که بگه باشه یا الان میام یا حداقل ی توضیح کوتاه می داد از ساعت دوازده به بعد تزریقات چی دیگه تزریق نمی کرد بعد منم داد بیداد رو گذاشتم تو سالن گفتمش یعنی چی محل نمیزاری تا کی باید منتظرت بمونم الان حضورت اونجا چه فایده داره ی لحظه بیا نگاه مریض ها کن یا حداقل ی توضیح بده شما در برابر همه بیماران مسئولید خودمو خالی کردم تا دیگه اون دکتره که بیکار بود گفت من ویزیتتون میکنم به نظرتون اشتباه نکردم ؟

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر مادرت حلالت

🤭❤️ خیلی ممنون گفتم شاید من درکم پایین بوده اما آخه واقعا مریض حالش خوب بود دیگه اما باز نمیومد

ر ی اکشن دکترت چی بود؟

هنوزم محل نمیزاشت اما دیگه مریض ها رو فرستاد پیش اون دکتر که بیکار بود دیگه بقیه رو هم ویزیت کردن