شما هم اگه شب ها کابوس ببینید مورد آزار و اذیت قرار بگیرید توی خواب و دو سه ماهه فشارتون 6 7 باشه و ...
خاله ام دقیقا اینطوری بود . چند بار تا سکته قلبی هم میرفت . ولی با قرآن درمانی خوب شد . نخیر نجات خودتون گناه کبیره نیست . و بلکه لازم و ضروری . اما با روش درستش . نه با سحر و جادو .
خاله ام دقیقا اینطوری بود . چند بار تا سکته قلبی هم میرفت . ولی با قرآن درمانی خوب شد . نخیر نجات خ ...
خب خداروشکر منکه نه تنها خودم دعا و قرآن میخوندم بلکه مادرم شب ها برای اینکه راحت بخوابم بالاسرم قران میخونن ولب خب فقط به آرامش لحظه ای گرفتم، و قابل توجه برای از بین بردن طلسم کسی که سحر و جادو نمیکنن و قطعا من هم خانواده مذهبی دارم بعد 6 ماه همه کار کردن از سر ناچار به این فکر افتادم.. هر نسخه ای رو برای هرکس نپیچید وقتی خودتون تجربه نکردید و نمیدونید دردش چیه منم به ایشون آدرس ندادم گفتم همه راه های مذهبی رو قطعا کردیم فقط اگه بخام برم پیش کسی به دو نکته دقت میکنم وسلام
اون خیلی وحشتناک حالش بد بود . کل بدنش را سی تی اسکن گرفتن هزار تا آزمایش و سنو و ام آرای . هیچیش نبود . تقریبا دو ماه طول کشید . البته اگر بتونید راقی پیدا کنید خیلی خوب . کسی که با خواندن آیه قرآن رو سرتون این روند را سریع تر میکنه . آیات مخصوص برای چشم زخم و ابطال سحر . اگر بخواهید پیج یکی را بهتون بدم . باهاش حرف بزنید تو اینستاگرام فکر کنم شهر های ایران میره . اگر خواستید بهم درخواست دوستی بدید تا پیجش را بهتون بدم .برای خاله ام انجام داد دو سه بار و کاملا خوب شد .
خب خداروشکر منکه نه تنها خودم دعا و قرآن میخوندم بلکه مادرم شب ها برای اینکه راحت بخوابم بالاسرم قرا ...
من خودم مشکل دارم و روز ۱۱ هست که دارم انجام میدم . شما از کجا میدونید من الکی نسخه میپیچم . خدا را خوش نمیاد کسی را سر کار بزارم . و فقط پیشنهاد دادم .
شما 11 روز درگیری با قرآن و توسل به خدا انشالله حل میشه، من 6 ماهه هرکاری کردم حل نشده
من خودم آدم مذهبی هستم . همیشه قرآن و اذکار و... میخونم . منتهی ۱۱ روز همه این کار ها را مرتب انجام میدم . بعضی اوقات هم خواست و آزمایش خداست . یک سال و هشت ماه درگیر بیماری هستم هر ماه پانزده بیست میلیون هزینه درمان اما اصلا یک ذره هم تغییر نمیکنم . به امید خدا شاید تو چهل روز خوب بشم با این برنامه .