2777
2789
دقیقا،نمیدونم راجب برابری حقوق چی گفتن ولی همین که زدم روی به روز رسانی تاپیک کلا تعطیل شد😑

خانمه داشت میگفت بچه نیاوردن تبعات داره فقط مربوط به فقر نیست ،بقیه قورتش دادن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه اوردن و فقر و نداشتن فرهنگ تربیت و مهارت و فلان

اینا همون ها هستند که تو مدرسه کسی نباید برای بچه اش کاری کنه که بچه اینا دلش نخواد همدلی بیاموزد بعد میگی به بچه ات مناعت طبع یاد بده که هرچی نخواد میگه بچه نمیفهمه🤣

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خوب شد گزارش زدن چرت محض بود تاپیکش بلبل نظام بود داشت تبلیغ میکرد تو این بدبختی و بی هوایی و آب و ب ...

نباید گزارش بدن باید موندگار بشه بقیه بخونن همه عقل دارن با منطق سبک سنگین کنن .

اینا همون ها هستند که تو مدرسه کسی نباید برای بچه اش کاری کنه که بچه اینا دلش نخواد همدلی بیاموزد بع ...

دقیقا یه عده هستن که از منطق برخوردار نیستن 

کسی قورتش نداد،فقط منطقی بهش گفتن حرفت از دیدگاه کوته فکراته خودت منطقیه

من یه جاهای از حرفاش موافق بودم ، پست دوم و سومش درست بود .

اما پست اولش کلی جای بحث داره 

نباید گزارش بدن باید موندگار بشه بقیه بخونن همه عقل دارن با منطق سبک سنگین کنن .

خب اینجور تاپیکا تبعات داره برای بقیه " والا دهنمون و باز میکنه یه جی جواب میدیم سیاسی میشه تعلیق میشیم 

خودشون و تاپیکشون سمی ان و نابود میکنن کاربرا رو 

خب اینجور تاپیکا تبعات داره برای بقیه " والا دهنمون و باز میکنه یه جی جواب میدیم سیاسی میشه تعلیق می ...

آره خب اینم هست 

بیخیال بحث هیچوقت جواب نداده نظر هیچکدوم از طرفین هیچوقت عوض نمیشه آخرش به توهین میکشه همیشه

آره بحث باهاشون بی فایده س