2777
2789
عنوان

واقعا پسر بی عرضه ای که از جیب بابای پولدار میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست
پدر حامی خوبه پسر گیج و بی عرضه بده

لزوما هرکی حمایت داره گیج نیست

وگرنه پسر زیاده که حمایت نداره ولی بی عرصه هست

پسر هست حمایت داره ولی خیلی جنم داره 

به شخصیت طرف مقابله

بعنوان کسی ک ۶سال ازدواج کرده

حمایت خانواده واقعا خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لزوما هرکی حمایت داره گیج نیستوگرنه پسر زیاده که حمایت نداره ولی بی عرصه هستپسر هست حمایت داره ولی خ ...

پس چی معلومه که خیلی خوبه 

پولدار های اطراف من همشون بدون استثنا پسر کند ذهن دارن 

من تو همین شرایطم فقط تجربه می و میگم که بدونی اون ور قضیه اینم هست که هیچ کادو مسافرت حتی رستورانی ...

دقیقا 

اومدن خواستگاری من رفتیم تو اتاق حرف بزنیم خواهرش دو بار اومد سر زد 

تا پدره پول و اجازه نده پسره تا سر کوچه نمیتونه بره 

دقیقا  اومدن خواستگاری من رفتیم تو اتاق حرف بزنیم خواهرش دو بار اومد سر زد  تا پدره پول ...

آره عزیزم من با ۳۸ سال سن الان آرزوم اینه مشکلم نخوردن مرغ و گوشت و اجاره خونه باشه ولی بتونم ی لقمه نون و پنیر و با استقلال کوفت کنم

مورد شمابچه ننه هست وگرنه حمایت و حامی بودن به معنای دخالت نیست.

قبول دارم هم همسرم بی عرضه ست هم خونوادش از این مسئله به عنوان اهرم فشار استفاده میکنن، اما در بهترین حالت هم آدم نون خشک بزنه تو آب ولی کارت پدر شوهر دستش نباشه

قبول دارم هم همسرم بی عرضه ست هم خونوادش از این مسئله به عنوان اهرم فشار استفاده میکنن، اما در بهتری ...

پسر بی عرضه بدترین شوهره حالا پدرش میخواد رئیس جمهور هم باشه 

من هم همینو گفتم دیگه با پسر بچه ننه و صدها عیب دیگه ازدواج میکنن به خاطر پول باباش

شما میگی پسری که پول باباش داره

این خیلی با بچه ننه فرق داره

ممکنه پسر اصلا هیچ پولی از خانوادش نگیره ولی بچه ننه باشه

وگرنه بازم میگم تو این زمونه حامی داشتن برای خرید طلا خرید خونه یا گرفتن عروسی بد نیست خیلیم خوبه و این دلیل بر بچه ننه بودن نیست

وگرنه کم نیستن پسرایی که خرج مادرشون هم میدن ولی بچه ننه هستن

شما میگی پسری که پول باباش دارهاین خیلی با بچه ننه فرق دارهممکنه پسر اصلا هیچ پولی از خانوادش نگیره ...

شما نگرفتی 

عنوان تاپیک هست پسر بی عرضه با بابای پولدارش 

هیچ کس از کمک و پول مفت بدش نمیاد 

اما بعضیا حاضرن به خاطر پول بابا با پسر سندروم داونی هم ازدواج کنن 

اصل رو فدای فرع میکنن