2777
2789
عنوان

خیلی ببخشیدا چرا بسته‌بندی شیاف انقدر سفت و سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا تو بارداری شیاف استفاده میکردن یعنی دلیلش چی بود اگر دوستداشتین بگید 💚🌱

خطر سقط بعدشم زایمان زودرس

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مناز پایین باز می‌کردم ته موشک من نمی‌دونستم از اینجا باز میشه 🤣🤣

همین دیگه

۳ساعته داریم خودمونو میکشیم😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الهی 🥲 خوشحالم که اون دوران رو گذروندین خدا برای همدیگه حفظتون کنه 🎀💕

مرسی عزیزم 😍🫶🏻

ان شالله توم زود زود خوب بشی ♥️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یادم نمیاد اصن کی شیاف گذاشتم ک بسته بندیش یادم باشه

من گاهی استفاده میکنم یبار دل‌درد شدید بودم جوری که نمی‌تونستم تکون بخورم دکتر بهم داد برای یبوستم 

چندباری هم برای درد خریدم 

💚🌱

خطر سقط بعدشم زایمان زودرس

من دکترم شیاف خوراکیشو بهم داد

قرص بود

واقعا معجزه میکرد

فقط اون جلوی زایمان زودرسم رو گرفت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓