2777
2789

نه اعتماد بهشون دارید نه شریک زندگی میدونید 

پس دلیل ازدواج چی بوده 

نمیشه که اینجورییی

آدم راجب دشمنش اینجوری حرف نمیزنه 

چرا اینجوری شدههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط چسناله هاشونو اینجامیارن دیگه😂۹۰ درصدشونم خودشون فرشته بی بالن شوهر و خونوادش شمرررر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اینجوری نگو گلم یاد گرفتی دوره مجردی خودم افتادم، روزگار گاهی مطابق آرزوهات جلو نمیره و تصورات آدم ب هم می‌ریزه خانومایی که الان همسرشان رو دشمن میبینن ی روزی اون و شاهزاده ی رویاهاشون تصور میکردن

اره احتمالا فک کن ۲۴ ساعته باهاش زندگی می‌کنن اندازه سر سوزن نه اعتماد داشته باشی به کسی نه چیزی

ما مردا هیچ مشکلی نداریم اگه اون ده بیستا ایراد اساسی رو ندید بگیرین‌.واقعا زنندگی ماهه

با خود شوهر مشکل دارن  بالاخره این همه خصومت امکان نداره😂

وقتی شوهری که ۶ سال بهت التماس کنه اجازه بدید بیاد خواستگاریش بعد از عقد به خونواده فحاشی کنه کتکت بزنه بی عاطفه باشه هرچیزی امکان داره عزیزدلم، الهی خوشبخت ترینم باشی و تا ابد برات باور ناپذیر باشه

اینجوری نگو گلم یاد گرفتی دوره مجردی خودم افتادم، روزگار گاهی مطابق آرزوهات جلو نمیره و تصورات آدم ب ...

چی بگم منظورم فقط مشکلات نیست بالاخره زندگی مشترکه یسری کارا زن شوهر باید واسه هم بکنن نکه اینجوری فکر کرد راجب طرف مقابل 

چی بگم منظورم فقط مشکلات نیست بالاخره زندگی مشترکه یسری کارا زن شوهر باید واسه هم بکنن نکه اینجوری ف ...

می‌دونم چی میگی عزیزم، درسته زندگی نرمال کنار ی آدم نرمال باهم ی چالش هاش قشنگه مشکلات اقتصادی ووو هم هرگز نمیتونه فاصله بندازه، ولی متاسفانه آنرمال های جامعه زیاد شدن، مثلا من و همسرم دو سالِ نتونستیم حتی پنج دقیقه مکالمه ای داشته باشیم که به فحاشی و کتک نرسه همسرم معتادِ و تحت تاثیر خونوادش و مادرش من و هوو می‌دونه به خاطر فرهنگی ک توش بودن ، من شرایط طلاق ندارم اوضاع مالی خونوادم خیلی خوبه اما متاسفانه آبرو و حرف مردم از روح و روان و جون بچشون عزیزتره پس من یکی از همون خانمهایی هستم که مجبورم ادامه بدم به امید رسیدن به تهش 

می‌دونم چی میگی عزیزم، درسته زندگی نرمال کنار ی آدم نرمال باهم ی چالش هاش قشنگه مشکلات اقتصادی ووو ه ...

بنظرم طلاق بگیر گوش نگیر به حرف خانوادت چی مهم تر از عمر خودت و جوونیت دیگه الان طلاق چیز زشتی نیستش که 

فوقش ناراحت میشن ازت فراموش میکنن بعد از یه مدت