2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه حتما باید دماغت عمل کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 79 پست
دکتر علی شفیعی خوبه؟؟؟ راستش من نمیدونم کدوم خوبه تاپیک زدم هیچکی جواب نداد

کجایی؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دماغتو خراب کرد چی؟؟ به هر قیمتی که نباید عمل کنی عزیزم. اونوقت باید بیشتر خرج کنی تا دماغت نرما ...

م غوز نداره 

دماغم‌گوشتی و پهنه 

رفتم‌پیش آرزو خوانساری گفت من عملت نمیکنم 

دکتری که پول کم بگیرهاندازه همون پولش برات کار درست میکنهصورتتهشوخی بردار نیست

اخه اعتمادی هم ۶۰‌میگیره 

من پیش خوانساری رفتم اعتمادی رو معرفی کرد 

گفت دماغت گوشتی برو پیش اون 

م غوز نداره دماغم‌گوشتی و پهنه رفتم‌پیش آرزو خوانساری گفت من عملت نمیکنم

خب پس خیلی ریسکه

کمتر دکتری میتونه گوشی رو قشنگ دربیاره باید خیلی دقت کنی تو انتخاب پزشک. چون حالا قید زیبایی هم ک بزنیم، مشکل تنفسی هم خدای نکرده به وجود بیاره

الهی به امید خودت...  
دکتر تهران میخوام

نمیدونم تهران نیستم ولی پیش هرکی میری تو مطبش از بیمارا بپرس راضی بود قبل عمل برو نگاه کن کسایی که امد و گذشته از عملش با کلی تحقیق انجام به چون یه نفر گفته خوبه و حواست باشه که دکتر خودش عملت کنه یعنی نده دستیارش خیلی مورد بوده پول و اسم دکتر خوبی بوده اما دستیارش عمل کرده باید خودش عمل کنهه به این موضوع دقت داشته باش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

فقط دارم از صبح گریه می کنمدیگه زیر دلم تیر می کشه

برو خونه انقدم گریه نکن عزیزم این دیده خوشگلی ازش بالاتری نگاها روته خواسته یه جوری اعتماد بنفس تو بگیره