2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه حتما باید دماغت عمل کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
فقط دارم از صبح گریه می کنمدیگه زیر دلم تیر می کشه

وااا خب ب جعنم یه چرتی گفته 

اصلا بخاطر حرف اون اینجوری بهم نریز 

توهم میگفتی منم از تو خوشم نیومده و نمیخوامت 

شاید سر لج یه چیزی گقته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم تهران نیستم ولی پیش هرکی میری تو مطبش از بیمارا بپرس راضی بود قبل عمل برو نگاه کن کسایی که ا ...

من از شهرستان میخوام برم تهران 

فک‌نمیکنم اینقد وقت داشته باشم‌مطب گردی کنم‌

روز مشاوره هم معمولا تداخلی با اومدن بیمارا نداره 

بقیه هم برا مشاوره میان 

خب بنظرت چکار کنم؟؟ شب و روز دنبال دکتر میگردم باز تهش ب نتیحه نمیرسم

الان میخوای یه سرچی در مورد طلا بکن انگار هی داره میره بالا. پنجاه تومنو بده طلا بخر بعد که پولت اوکی شد بفروش عمل کن

یا تو بانک رسالت حساب باز کن پنجاه رو بریز توش امتیازت میره بالا بهت وام میدن

الهی به امید خودت...  
من از شهرستان میخوام برم تهران فک‌نمیکنم اینقد وقت داشته باشم‌مطب گردی کنم‌روز مشاوره هم معمولا تداخ ...

روزایی دیگه برو خب

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

الان میخوای یه سرچی در مورد طلا بکن انگار هی داره میره بالا. پنجاه تومنو بده طلا بخر بعد که پولت اوک ...

وام میتونم بگیرم ولی میگم فشار نیاد بهمون 

شوهرمم پول داره میخواد ماشین بگیره 

نمیدونم ازش بردارم یا درکش کنم 🤕

خونه مونم ولی دیمه نمی تونم اینجا باهاش زندگی کنم

چند ماهته ؟ 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وااا خب ب جعنم یه چرتی گفته اصلا بخاطر حرف اون اینجوری بهم نریز توهم میگفتی منم از تو خوشم نیومده و ...

مگه میشه کل زندگی مو و جوانی مو از دستت دادم با این ازدواج آخرم مجبورم حرف بشنوم تحمل کنم 

میگم شاید دعواتون شده الکی یه چیزی گفته حرفتو دربیاره

دعوامون که شد ولی بازم یه مرد حق نداره اینجوری حتی اگر پشیمون باشه وگرنه منم کلی خواستگار بهتر داشتم مگه باید بگم 

مگه من نمی تونم حرص شو در بیارم بگذارم برم خونه مامانم دیگه هم برنگردم