2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه حتما باید دماغت عمل کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
اون ميكي بايد عمل كني روت ايراد.ميذاره با اينكه همينجوري ديدتت بعد تو دلت ميسوزه براش؟ اصلا نسوزه

ن خودم گفتم تما باید عمل کنم 

بعدش گفتم ول کن نمیخوام 

دیگه‌میگه تو دلت میمونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخدا پیش دکتر ۵۰ تومنی نرو اینا معلومه چرا ۵۰ تومنی هست میرینه تو دماغت بدتر میشه دماغ خراب شه کل صورتت خراب میشه

و اینم بگه چه شوهر خوبی داری دلت نسوزه نشنیدی میگن زنی که خرج داره ارج داره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

علی شفیعی ۵۵ نمیدونم کارش چجوریه

دکتری که پول کم بگیره

اندازه همون پولش برات کار درست میکنه

صورتته

شوخی بردار نیست

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

تروخدا پیش دکتر ۵۰ تومنی نرو اینا معلومه چرا ۵۰ تومنی هست میرینه تو دماغت بدتر میشه دماغ خراب شه کل ...

دکتر علی شفیعی خوبه؟؟؟ 

راستش من نمیدونم کدوم خوبه 

تاپیک زدم هیچکی جواب نداد