2777
2789

خیلی ساله برای همین زیاد با من نمیجوشه بابام یه عروسی خیلی خوب براشون گرفت صفر تا صدش بابام داد پولش حتی واسه فامیلای اونا بعد مثلا به پول الان نزدیک ۴۰۰ میلیون جمع شده بود هدیه اینا بابام نصفش داد به داداشم زن دادشم ۲۰۰ تومن بقیشم داد به من چون یه قرض خیلی بزرگی داشتیم گره کارمون باز کرد اونونوقع خیلی موقعیت بدی داشتیم

استارترجان تاپیک آخرم ختم مجرب برای همین هفته یعنی تا ۱۳ جمادی الثانی وفات حضرت ام البنین گذاشتم ختم حضرت تم البنین مادر حضرت عباس هست

جان عزیزانتون منو دعا کنید 

حاجتم بخدا سخته😭😭😭😭😭😭😭❤️

داداشم براش مهم نبود ولی زن داداشم خیلی ناراحت شد و الان نزدیگ ۱۰ ساله دلش صاف نشده بابام ینی هدیه هایی که فامیل اونا آورده بودن داد به خودشون داداشم گفت که اره تصف کن بده به من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها کادو رو هم میخواست هاپولی کنه ولش کن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

همون موقع بابات هزینه هایی رو واسه خرج عروسی کرد و انجام نمی‌داد شما هم هدیه هارو بر نمیذاشتین

واقعا کارتون زشت بود

یا خوبی نکنید یا وقتی میکنید اینجوری جبران نکنید😐

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
واقعا هم جای دلخوری داره. هدیه برای اونا بوده. پدرتون از جایی دیگه می تونستن به شما کمک کنن.

بابام خیلی حرج ورده بود دستش خالی بود برای همین اینکارو کرد ولی پول نصف کرد هدیه های عروس داد به خودش

همون موقع بابات هزینه هایی رو واسه خرج عروسی کرد و انجام نمی‌داد شما هم هدیه هارو بر نمیذاشتینواقعا ...

اداشم اون موقع تازه خونه خریده بوو نداشت عروسی بگیره بابای عروسمونم هم فوت کرده بابام عروسی خوبی گرفت اون موقع ۹۰۰ تا مهمون دعوت کرده بودن

اداشم اون موقع تازه خونه خریده بوو نداشت عروسی بگیره بابای عروسمونم هم فوت کرده بابام عروسی خوبی گرف ...

میدونم بابات لطف کرده

ولی کلا هدیه عروسی برای  داماد و عروس هست وجه خوبی نداره هدیه رو خانواده ها بردارن

یعنی ما رسممون اینه

شاید رسم شما متفاوت باشه نمیدونم والا

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡