2777
2789
من که کسی تو مسیرم باشه سوارش میکنم اما دوتا اتفاق ترسناک افتاده که منو هم ترسونده.اولیش بابام خیلی ...

برای ما هم‌پیش اومده

آخر شب از عروسی برمیگشتیم تو جاده ی خارج شهر بودیم.یه ماشین جلوی ما پیچید جلوی یه ماشین دیگه و ماشین زد به گاردریل و اون‌یکی فرار کرد. همسرم پیاده شد کمک کرد و...

از ما شکایت کردن‌گفتن اینا خودشون پیچیدن جلوی ماشین 

وسط بیابون نه دوربین داشت نه شاهدی داشتیم

چند ماه درگیر دادگاه بودیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بله شما درست میگین.اما من دنبارو آنقدر جای کثیفی نمی‌بینم که دوستان میبینن

خداروشکر عزیزم ولی من نخواستم بترسونمت یا کسی رو از کارخیری مانع بشم ولی پدرخود من تاکسی داره با اینکه تاکسی هست هم ی بار خفتش کردن و کل کارهاتشو خالی کردن و کتکش زده بودن حالا شاید شانس اون و بعد ۴۰سال کار یه باراین اتفاق افتاد ولی یهو میبینی یکی دفعه اول ک سوار میکنه شانسش اینجورمیشه پس اگه میترسن بهشون حق بده .من خودم فقط تو محلمون ک ادمهارا میشناسم اینکارو میکنم وگرنه تو خیابون عمرا ...فقط چندباری قبلا تو بارون ها میشد کسی رو برسونیم ک دیگه بارون هم نمیاد😭

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا تعجب کردم یه چیز ساده هم برای امام زمان مطرح شد اینطوری واکنش منفی دادن یه عده.

همیشه همینه.

نگران نباش .

اگر یک نفر و به او وصل کردی❤️❤️❤️❤️

برای سپاهش و تو سردار و یاری

یبار ده دوازده سال پیش تهران شب تو خیابون موندم ماشین گیرم نیومد در خوااه رو هم میبستن و دیگه راه نم ...

جالبه اینجا از کار اون آقا خوشت اومده و حرفش هم احتمالا برات تاثیر گذار بوده ولی جای دیگه این کارو بشدت نهی کردی چون دوتا خاطره ی بد برای پدر وعموت افتاده درکل بعضی بهایی ها رو شنیدم به اسم کار نیک و این حرفها ازاین کارها انجام میدن و پشت بندش دین و عقاید خودشونو تبلیغ میکنن  درصورتیکه تو همین  جنگ دوازده روزه هم  بیشتر تروریست‌ها از همین  بهاییها بودن  ظاهری مظلوم نما و باطنی پلید که در جهت مقاصد شیاطین جن و انس  کارهای وحشتناکی می‌کنن 

برای ما هم‌پیش اومدهآخر شب از عروسی برمیگشتیم تو جاده ی خارج شهر بودیم.یه ماشین جلوی ما پیچید جلوی ی ...

ای بابا...

بچه ها جای این کامنتا اینجا نیست

بحث و به بی راهه نکشین

اون بیابون آخر شبو با حرف من یکی نکن

مگه من منکر اینم؟؟؟نه اما منظور من جاهای امن بود

نهولی خب مخاطب ک از منظور شما اگاه نیست تجربش را میگه ...به هرحال ممنون که مارو دعوت ب کار خیر و یاری امام زمان کردی ، خدا اجرت بده ....🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخه تو این دنیا وحشتناک لازم نیست حتما ثواب کنی کباب بشی خیلی روشای دیگه براشون راهو باز می‌کنه این ...

ببین من متوجه هستم که قصد شما پاک و خوبه و میخواین دنیارو جای بهتری کنید ولی واقعا اینطورام نیست انقدر رویایی

اصلا اون شخص اون‌پیرزن اون پیرمرد باید انقدر هوشیار باشه که سوار این ماشین نشه 

خدا میدونه داره سوار ماشین کی میشه 

خدامیدونه داری کیو سوار میکنی 

راه های خیلی بهتری برای کمک هست 

این راه کمک کردن اصلا ایمن نیست 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

زیاد سوار می‌کنم البته با احتیاط  

برای همسایه مسن ساختمون خریدم می‌کنم همیشه  

به لابی من ساختمونم میوه و غذا میدم 

ولی این جمله شما رو اصلا خوشم نمیاد و نمیگم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
دقیقا تعجب کردم یه چیز ساده هم برای امام زمان مطرح شد اینطوری واکنش منفی دادن یه عده.

قربان مظلومیت امام زمان که تو کشور شیعه هم مظلومه بعضیا اونقدر بدبختن که حتی نمیتونن به صلوات برای امام زمان رو هم ببینن درصورتیکه اگه امام بیاد تمام ظالمان ازبین میرن و تمام مشکلات جهان وجهانیان حل میشه 

جالبه اینجا از کار اون آقا خوشت اومده و حرفش هم احتمالا برات تاثیر گذار بوده ولی جای دیگه این کارو ب ...

قربون دهنت

بچه ها یک خانم موجه تو مسیر شلوغ نه کوچه پس کوچه تو مسیری مشخص و خطی با مثال های خودشون مقایسه میکنن.

ما چی بگیم باید همیشه خفه خون گرفت

قربان مظلومیت امام زمان که تو کشور شیعه هم مظلومه بعضیا اونقدر بدبختن که حتی نمیتونن به صلوات برای ا ...

اللهم عجل لولیک الفرج 😭😭😭😭خدایااااا تا از این بدتر نشده به دادمون برس

بابای دوستم همینکار رو گرد بنده خدا رو خفت کردن انداختنش تو بیابون هر چی زنگ میزنه خانواده اش میگه م ...

منظورت از همین کارو کرد چیه؟؟؟؟؟؟؟مگه گفتم ببره بیابون؟؟؟مقایسه قشنگی نکردی

ای بابا...بچه ها جای این کامنتا اینجا نیستبحث و به بی راهه نکشیناون بیابون آخر شبو با حرف من یکی نکن

اتفاقا دقیقا جاش همین‌جاست که از تجربه های هم استفاده کنیم یکی دیگه درگیر نشه

من خودم با این کارای کوچولو موافقم.همیشه ایام شهادت یا ولادت نذر کوچیک میکنم میدم پسرم ببره مدرسه بین دوستاش پخش کنه.شب قبل هم به مامانا اطلاع میدم که اگه بچه ای حساسیت داره خوراکی رو عوض کنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم