2777
2789
عنوان

برای سلامتی و ظهور امام زمان صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 264 پست
دربه در دنبال یه نشونه،یه چیزیم که دوباره بهونه بشه به خدا نزدیک بشم،دلم واسش لک زده اما کلا نمیتونم ...

یه بار خودتو رهاکن بزار گریه کنی و خالی شی بهش دلخوریت رو بگو..گوش میده

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ما هیچوقت نمی تونیم متوجه شیم حکمت سختی های زندگیمون چیه. پدرمادربد باشه یا فقر یا مریضی یا حتی خیلی ...

درسته حق با شماست. 

خیلی ممنون. 

اهوم🥲تنها چیزی که میتونه حالمو خوب کنه دعای امام زمانه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار خودتو رهاکن بزار گریه کنی و خالی شی بهش دلخوریت رو بگو..گوش میده

همین کارو میکنم، ممنون از حرفای خوبتون🩵

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

می دونی چرا به نجف میگن نجف⁉️

در عرش و سماء نام علی (ع) تک شده است
در حلقه ی عاشقان چکامک شده است
دیده شب معراج دو چشمان نبی
بر بال فرشتگان علی (ع) حک شده است
🌼یاعلی🌼

📙منبع:کتاب علل الشرائع،باب ۲۶

در مسجد کوفه بود.
مردی نزد ایشان آمد و گفت:
پدر و مادرم به فدایت یاعلی!
در تعجبم از این دنیا؛
که نصیب دشمنان شما شد،
و خود را از شما دریغ کرده است.
امیرالمومنین‌علیه‌السلام فرمود:
فکر میکنی که ما دنیا را
خواسته ایم، اما به ما نداده‌اند؟
اینطور نیست؛
این ماییم که دنیا را نخواسته‌ایم.
و بعد مُشتی ریگ از زمین برداشت
و در لحظه در دستش جواهر شد.
فرمود: اینها چیست؟!
عرض کردند: جواهر است!
فرمود: اگر میخواستیم، همه‌ی دنیا
برای ما جواهر میشد؛
اما نمی‌خواهیم.
سپس جواهرات را بر زمین ریخت
و در دم باز تبدیل به سنگریزه شدند.

|بصائر‌الدرجات،ج۱،ص ۳۷۵

✍حضرت_موسی_در_دل_سنگ_چه_دید؟

🌸روزی ملک الموت پیش حضرت موسی (ع) آمد، همین که چشم موسی  به او افتاد پرسید: برای چه آمده ای⁉️ منظورت دیدار من است یا قبض روح من⁉️

🍃گفت: برای قبض روح آمده ام. موسی  مهلت خواست تا مادر و خانواده ی خود را ببیند و با آنها وداع کند.

🍀 ملک الموت گفت: نمی توانم اجازه بدهم. گفت: آن قدر مهلت بده تا سجدهای بکنم. پس او را مهلت داد و موسی به سجده رفت و گفت: خدایا! ملک الموت را امر کن مهلت دهد تا با مادر و خانواده‌ام وداع کنم.

🔷 خداوند به عزرائیل امر کرد: قبض روح موسی علی را به تأخیر انداز تا مادر و خانواده اش را ببیند. موسی (ع) نزد مادرش آمد و گفت: مادر جان! مرا حلال کن، سفری در پیش دارم. پرسید: چه سفری در پیش داری⁉️

💐جواب داد: سفر آخرت. مادرش گریست و با او وداع کرد. پس از آن نزد زن و فرزند خود رفت و با همه ی آنها وداع کرد. بچه ی کوچکی داشت که بسیار مورد علاقه اش بود، پیراهن حضرت موسی را گرفت و زار زار گریه کرد، حضرت موسی نتوانست خودداری کند و گریست. 😭

🪴خطاب رسید: موسی! اکنون که نزد ما می‌آبی چرا این قدر گریه میکنی⁉️ 😭

🌸عرض کرد: پروردگارا! برای بچه هایم گریه میکنم چون آنها را بسیار دوست دارم. خطاب رسید: موسی! با عصای خود به دریا بزن. حضرت موسی (ع) عصایش را به دریا زد، شکافته شد و سنگ سفیدی نمایان گشت. کرم ضعیفی را در دل سنگ مشاهده کرد که برگ سبزی به دهان داشت و مشغول خوردن بود.

🌸خداوند خطاب کرد: ای موسی! من این کرم را در دل این سنگ فراموش نکرده‌ام آیا اطفال تو را فراموش میکنم⁉️ آسوده خاطر باش، من آنها را نیکو محافظت خواهم کرد.

🌼موسی (ع) به ملک الموت گفت: مأموریت خود را انجام بده. آن گاه او را قبض روح کرد.

📙پند تاریخ 181/5 -182: به نقل از: شجره ی طوبی / 279.ج

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@ganj_elihy

آن روز که پدر ز پسر می‌کند فرار..
مارا ولای شاه نجف میدهد قرار

تقدیر‌ نه!عنایت مولا به کار ماست
چرخیده زیر پای علی چرخ روزگار

گر صدهزار بار به دنیا قدم نهم
من روی می‌کنم به نجف صدهزار بار

گفتند مرگ لحظه ی تشریف حیدر است
مردند عاشقان وصالش به اختیار

نان جوین سفره اش آنقدر خشک بود
که لب نمی‌زدند فقیران روزگار

هرکس به یک طریق در ایوان او خوش است
یک عده بین سجده و یک عده می گسار

با گوشه ی عباش به آتش اشاره کرد
ناگاه بر خلیل گلستان شد آشکار

وقت سرشتن گِل ما ذات کـردگار
فرمود: بوتراب! تراب از نجف بیار

انگورهای روی ضریحش برای خلق
مستی ما ز نام علی گشت پایدار

تولیت حریم علی دست فاطمه است
گر پرده را خدا بزند لحظه ای کنار

قبله‌ی ما علی و قبله نما نیز علیست
حرمِ ما نجف و کعبه‌ی ما نیز علیست💖

هر چقدر که بتونم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اللهم عجل لولیک الفرج ♥️ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

در مسجد کوفه بود.مردی نزد ایشان آمد و گفت:پدر و مادرم به فدایت یاعلی!در تعجبم از این دنیا؛که نصیب دش ...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان 

اللهم صل علی محمد و آل محمد