2777
2789
عنوان

برای سلامتی و ظهور امام زمان صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 264 پست

حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آينه از شدت شور و شوق نسبت به من جان مي دادند و تمام بند بند اعضايشان به خاطر عشق به من از هم جدا مي شد.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

امام صادق (ع) : رسولخدا (ص) فرموده است  :  هر که يکسال پيش از مرگش توبه کند خداوند توبه اش را مي پذيرد سپس فرمود : يکسال هم زياد است هرکه يکماه پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود يکماه زياد است هرکه يک هفته پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک هفته زياد است هر که يک روز پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک روز زياد است هرکه پيش از ديدار مرگ ( ملک الموت ) توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دشمنتم‍ 

@جديدالورود‍ 

@1tar‍ 

@دخمل_مامان،بابا‍ 

@vhjtr468‍ 

بفرمایید سر سفره پربرکت امام مهربونمون🌺💚

قربونت برم اقای مهربونی ها😘❤️

انشالله هر چه زودتر ظهور کنه اقاجانم❤️

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

@دانشجو۱۷۲‍ 

@ونون17‍ 

خوش اومدید.بفرمایید سر سفره امام مهربونمون🌺💚

@mamnahal72‍ 

@newr‍ 

خوش آمدید بفرمایید سر سفره امام مهربونمون🌺💚

سلام عزیزم خوبی؟

واقعا به همچین تاپیکی احتیاج داشتم.

ار خدا و امام زمان دور شدم یهویی،احساس میکنم منو نمیبینن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سلام عزیزم خوبی؟واقعا به همچین تاپیکی احتیاج داشتم.ار خدا و امام زمان دور شدم یهویی،احساس میکنم منو ...

ببخشید منم جواب میدم عزیزم. شیطون حسودیش میشه وقتی میبینه ارتباط بنده های خدا با خدا و اهل بیت خوب میشه سعی میکنه از هرراهی از مسیر دورشون کنه مخصوصا همچین احساس هایی و ناامیدی هایی.

ببخشید منم جواب میدم عزیزم. شیطون حسودیش میشه وقتی میبینه ارتباط بنده های خدا با خدا و اهل بیت خوب م ...

خواهش میکنم❤️

نمیدونم دیگه واقعا درمونده شدم،بیشتر بعد خودکشی دوستم اینجوری شدم همش میگم چرا خدا باید میزاشت یه دختر تو اون وضعیت قراره بگیره که تصمیم بگیره خودشو بکشه،دیگه انگار اون آدم سابق نیستم شب هایی که واسه نماز شب خواب میموندم قضاشو میخوندم حتما ولی الان کلا یادم نمیمونه دیگه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببخشید منم جواب میدم عزیزم. شیطون حسودیش میشه وقتی میبینه ارتباط بنده های خدا با خدا و اهل بیت خوب م ...

دربه در دنبال یه نشونه،یه چیزیم که دوباره بهونه بشه به خدا نزدیک بشم،دلم واسش لک زده اما کلا نمیتونم ارتباط بگیرم وقتی میخوام باهاش حرف بزنم انگار یکی گلومو گرفته حالم خیلی بده...

خواهش میکنم❤️نمیدونم دیگه واقعا درمونده شدم،بیشتر بعد خودکشی دوستم اینجوری شدم همش میگم چرا خدا باید ...

ما هیچوقت نمی تونیم متوجه شیم حکمت سختی های زندگیمون چیه. پدرمادربد باشه یا فقر یا مریضی یا حتی خیلی وضعیت ناجور دیگه..انقدر بعضی موقع ها فشار میاد ادم میخواد از همه چی ببره یا اصلا خدایی نکرده کفربگه...بگه مگه تقصیر چی بوده که انقدر سختی بکشه..تسلیت میگم بابت دوستت عزیزم. برای اون ادامه بده چون الان خیلی درد میکشه احتمالا و نیازمند دعای دوست خوبی مثل تو هست. 

دلتو بده به خدا بگو خودش بهت کمک کنه از امام زمان (عج) بخواه خودشون برای دوستت و تو دعا کنن که بگذره و آرامش باشه..