2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان بگین بنظرتون جنسیت نی نی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 32 پست

به علائم نمیشه اعتماد کردم،من پوست دستام انقدر خشک شده بود که ترک میخورد،صورتمو هرکی میدید میگفت پسره،بدنم لاغرتر شده بود،دلم ترشی میخواست شدییید،خط وی یادم نیست تو اینترنت چجوری نوشته بود،توی چشم من نشون میداد پسره،خلاصه که تمام علائم پسررو داشتم و بچم دختره،از هفته چهاردهم ریز ریز لگد زدنشو حس میکردم،شکمم زود بزرگ شد،اولش عین توپ گرد بود،کم کم پهلوهامم بزرگ شد،دست و پام لاغره ولی شکم و پهلوم بزرگه

و خدایی که در این نزدیکی است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم یبار گفت اگه زیر ناف باشه لگد زدن وحس کردنش دختره. ایشون ١۰تا بچه زائیده😂

خو بچه کلا تا بزرگـمیشه زیر نافه کم کم میاد بالا😀😀

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

بچه ها موقعت قرارگرفتنشون و کاراشون باهم فرق داره.

من و خواهرم دوتاییمون دختر هستیم اما مامانم میگه کاماباهم فرق داشتین.شیرینی و ترشی خوردنش.چپ و راست بودنمون....

سونو هم اشتباه میکنه .اصلا  ب این چیزا فکرنکن.

به علائم نمیشه اعتماد کردم،من پوست دستام انقدر خشک شده بود که ترک میخورد،صورتمو هرکی میدید میگفت پسر ...

دقیقا  مثل من 

اما از 5 ماهگی شکمم تیز اومد جلو و بزرگ شد.

همه علائم پسر رو دارم.

اما نی نی مهربونم خداروشکر دختر و سالمه .  

من شنیدم سمت راست باشه اولش پسره و ترشی و شوری هم پسره من خودم ویارم شوری و ترشی هست و سمت راست احسا ...

بچه من با توجه به صحبتهای شما همینطوره اما سونو انومالی گف 100%دختره خداروشکر و سالم

نمیدونم ولی اکثرا ویار پسر شوری و ترشی هست من خودم تا قبل بارداری لب به ترشی و شوری نمیزدم اما الان ابلیمو خالی میخورم ابغوره سر میکشم و مدام سمت راستم احساسش میکنم پناه بر خدا انشالله هر چی هست صحیح و سالم باشه