2777
2789
عزیزم تو اون زمان کلا روند همین بود. حالا شاید فرق کرده

نه فدات مندخودم چندساله دارم تو این بخش کار میکنم از قبل روال همین بوده که گفتم خدمتتون

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباهه تیکربلدنبودم درست کنم

خب فعلا ۲روزت مونده تا ۴۰هفته ات تازه عزیزم حتی ممکن تا۴۲نیاد

ولی نگران نباش یه وقتایی یهو درد شروع میشه

من خودم زایمان قبلیم ۴۰هفته زفتم دکتر و سونو گفت حالا حالاها نمیاد کاملا دهانه رحم داخلی و بیرونی بسته است ساعت ۹شب اینو بهم گفت ساعت۱۲شب دردام شروع شد و بدنیا اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه فدات مندخودم چندساله دارم تو این بخش کار میکنم از قبل روال همین بوده که گفتم خدمتتون

نمیدونم تو شهر ما که اینطور بود. زن داداشم هم سیزده سال قبل بدون هیییچ درد و مشکلی و با دهانه رحم بسته بستری شد. فقط چون تاریخ سونوش گذشته بود. سه روز امپول زدن و باز نشد و دردش نگرفت سزارین شد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نمیدونم تو شهر ما که اینطور بود. زن داداشم هم سیزده سال قبل بدون هیییچ درد و مشکلی و با دهانه رحم بس ...

میدونی چیه در اصل تا ۴۱هفته و ۵روز صبر میکنن توی ایران مگه مشکلب پیش بیاد یا های ریسک باشه امپول فشار میزنن 

مال شما که مشخصه بخاطر معاینه دهانخ رحم تحریک شده و لکه بینی ایجاد شده دیگه بااااید بستریت میکرد فدات

خیلی از مادرا همینجور میشن وگرنه اگه هیچ علائمی نباشه و جنینم همه چیش اوکی باشه میمونن

حالا ادم مادرِ میترسه من خودم کادردرمانم بارها این چیزا رو‌دیدم به مردم اموزش میدم ولی وقتی نوبت خودم میرسه انقد استرس دارم که نگو چون تو جایگاه مادریم و چشمم به حرف دکتر و بیمارستانه اینکه ریسک نکردین خب خیلی خوبه ولی سختیش برا مادرِ چون وقتی زایمان القا میشه با امپول فشار واقعا سخت میشه زایمان نسبت به وقتیکه فیزیولوژیک باشه

من خودم الان دکتر بهم بگه بستری شو سریع میرم ادم نمیخواد روی زندگی بچه اش ریسک کنه دیگه باید خود دکتر بفهمه چی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چیه در اصل تا ۴۱هفته و ۵روز صبر میکنن توی ایران مگه مشکلب پیش بیاد یا های ریسک باشه امپول فشا ...

اره زایمانم واقعا سخت بود. فکر کن یهو تو دو ساعت زایمان کردم🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره زایمانم واقعا سخت بود. فکر کن یهو تو دو ساعت زایمان کردم🙆

اره متاسفانه امپول فشار خیلییی اذیت میکنه درد رو چندبرابر میکنه

بازم خداروشکر زود بوده روند زایمانت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره متاسفانه امپول فشار خیلییی اذیت میکنه درد رو چندبرابر میکنهبازم خداروشکر زود بوده روند زایمانت

اره ولی فشار روانی بی نهایت زیادی بهم وارد شد. تا چن سال واقعا بهم می ریختم از یادآوریش حتی