2777
2789
توضیح دادم. من هیچ مشکلی نداشتم نه دردی نه خونریزی نه مشکل تو نوار قلب. هیچی. شهر ما اینطوریه دکتراش ...

خب دیگه مشکل دکترت بوده فدات وگرنه تا ۴۲هفته فرصت میدن

البته باید ضربانش چک بشه نکنه مدفوع بکنه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن که هییییچی😑 تاریخم گذشته بود. البته از سونو که همون روز بود از تاریخ بهداشت گذشته بود چهار ...

خدا لعنتشون کنه اینجوری دوبرابر بهت درد وارد کردن تا تو تونستی زایمان کنی اخه امپول درد و فشارو به کسی میزنن که نه درد داره نه رحم بازشده دهن ادم سرویس میشه که تا این رحم باز شه بعضی دکترا واقعا الاغن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه مشکل دکترت بوده فدات وگرنه تا ۴۲هفته فرصت میدنالبته باید ضربانش چک بشه نکنه مدفوع بکنه

عزیزم تو اون زمان کلا روند همین بود. حالا شاید فرق کرده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خدا لعنتشون کنه اینجوری دوبرابر بهت درد وارد کردن تا تو تونستی زایمان کنی اخه امپول درد و فشارو به ک ...

باور کن که مردم و زنده شدم بدون اغراق🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حق داری بااین چیزایی گفتی این خودش گند زده از ترس بستریت کرده چقده راحت باجون مردم بازی میکنن

یعنی اگه ولم میکردن به حال خودم به راحتی زایمان میکردم. زایمان دومم بود. 

یعنی اگه ولم میکردن به حال خودم به راحتی زایمان میکردم. زایمان دومم بود.

اره دیگه منم که دارم همینو میگم بهت تا زمانی که خودت احساس نکردی علائم داری و درد اصلا نباید پاتو بزاری تو این بیمارستانا من دکترم خودش گفت گفت پیش میاد تاریخ اشتباه شه گاهی اوقاتم جنین هنوز امادگی نداره ممکنه بیشتر طول بکشه مال من 20روز بعد دردام شروع شد رفتم

خدا لعنتشون کنه اینجوری دوبرابر بهت درد وارد کردن تا تو تونستی زایمان کنی اخه امپول درد و فشارو به ک ...

شبی که رفتم معاینه کرد گفت رحمت باز شده نمیدونم گفت دو سانت یا چهار سانت. دو سانت که خب میگفتن تو بارداری دوم طبیعی هست کلا تو بارداری دوم یکی دو سانت رحم باز هست. ولی اگه نگهم نمیداشت و طبیعی دردم میگرفت راحت میتونستم زایمان کنم. فکر کن از هشت آمپول زدن و من نزدیک ده زایمان کردم. چقدر یهویی درد و فشار بهم وارد شد😕 

اره دیگه منم که دارم همینو میگم بهت تا زمانی که خودت احساس نکردی علائم داری و درد اصلا نباید پاتو بز ...

آخه خب میترسیدم. بعدم میگم من فقط رفتم نوار قلب بگیرم گرفت بستریم کرد 

منم ازهمین میترسم نمیدونم چیکارکنم

زایمان اولته؟

دوم عزیزم

نمیدونم راستش. من خودمم هی میگفتم تا دردم نگیره نمیرم ولی خب برا نوار قلب. رفتم و گیر افتادم. و هم اینکه آخرش ادم میترسه میگه یه وقت مشکلی پیش نیاد😕 باز با دکتر مشورت کن ببین نظرش چیه. بیمه اگه نداری برو بیمه سلامت بگیر. برای هرینه های بیمارستان خیلی خوبه

شبی که رفتم معاینه کرد گفت رحمت باز شده نمیدونم گفت دو سانت یا چهار سانت. دو سانت که خب میگفتن تو با ...

اخی حالا باز خداروشکر به خیر گذشته اره گاهی اوقات رو نفهمی یه دکتر ادم باید تاوان بده