2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 96 پست
خداحفظشون کنه،منم دوتا دارم،دخترم ۱۱سالشه،پسرم ده سالپس من انگار کلاس اوله،هنوز واسه نوشتن بهونه میا ...

عزیزم انشالله همه چی درست میشه کاش به سلامت این روزا هم بگذره برامون عزیزم شما دوتا قبلی سزارین بودین من سزارین بودم خیلی میترسم از سومی 

من ۳۸سالمه شما چند سالته

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد شوهرت چیه چرا این کارها رو میکنه شاید از بارداریت ناراحته

نه از اول همینجوری بود ،با بچه ها التماسشو میکنیم ماشین نمیده،

حتی دخترم گریه میکرد،بچه ها با قاطعیت میگن بابا،رانندگی مامان از تو بهتره،گفتم من اینجا غریبم،مادر دوتا بچم،تو هم که صبح تا شب نیستی،بخدا ماشین واجبه،ماتوی شهرک هستیم،مغازه خاش همه چی ندارن 

اینا خوبه میگه تنهایی بازارنرین،سوار آژانس و تاکسی نشین ،

ما یواشکی با بچه ها بیرون میریم،گفتم من که نمیتونم بخاطر منفی نگری تو خودمو حبس کنم،اگه ناراحتی ماشینو بده،چون اولین و بزرگترین مزیت ماشین واسه خانما ،بحث امنیتش هست،یعنی خانما واسه امنیت دوست دارن سوار ماشین خودشون بشن،پیرم کرده،همه یه آرزوهامو گرفته،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وگرنه داریم پا مبزاریم تو یکی از سخت‌ترین مراحل زندگی ایشالا به سلامتی ب دنیا میاد و بغلش می‌کنی هم ...

با اینکه بیشتر تمایل همسرم ب بچه دار شدن بود ولی وقتی بیبی چک مثبت شد ی حس عجیب و خوبی داشتم 

تجربه خودم اینه حتی اگ بچه نخوای وقتی میاد تو وجودت اینقدر شیرین میشه برات ک جونتم میدی براش

مرسی عزیزمممم انشالله شما هم یه تجربه شیرین پیش روت باشه به زودی

چقدر شبیه هم هستیم!! منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و تنهام البته خانواده شوهرم هستن ولی خودم اینجا کسی رو ...

دقیقا،منم عروس اینا شدم،فقط من غریبم،اینم دقیقا،آخرین بار که بابام اومد خونم گفت دیگه نمیام،اگه ببینی شوهرم چه جوری رفتار میکرد،به شوهر خواهرم بی احترامی کرد دیگه چندساله نمیان،تازه به من میگه اونا دوست ندارن نمیان،خیلی ناراحت کنندست

عزیزم ،چقدر جالب که مثل منم هستن،

دقیقا،منم عروس اینا شدم،فقط من غریبم،اینم دقیقا،آخرین بار که بابام اومد خونم گفت دیگه نمیام،اگه ببین ...

با همه ی وجودم درکت میکنم خانواده ی منم هروقت اومدن با ناراحتی برگشتن انقدر بی محلی میکنه سر سفره حتی یه تعارف کوچیک نمیکنه خیلی غصه میخورم همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش قبول نمیکردم از خانوادم جدا شم حتی برای زایمان هام مامانم که میومد انقدر بهش بی محلی میکرد مامانم همش میگفت خداکنه زودتر خوب شی من برم😢

نمی‌دونم چرا اینا که اینقدر بچه ننه آن چطور میان از شهر دیگه زن میگیرنمن خیلی دورترم،

از شهر دیگه میگیرن ولی زرنگن و خودشون از مامانشون جدا نمیشن ما ساده هستیم و قبول میکنیم از عزیزانمون جدا شیم آخرش هم قدر نمیدونن من به شوهرم میگم اگه تو به خاطر من از خانوادت جدا شده بودی انقدر بهت محبت میکردم که جای خالیشونو حس نکنی ولی تو بر عکسی 

عزیزم انشالله همه چی درست میشه کاش به سلامت این روزا هم بگذره برامون عزیزم شما دوتا قبلی سزارین بودی ...

منم تازه ۳۷شدم،اره قبلی هارو سزارین شدم،

جنسیت رو میدونین؟واسه این میپرسم بدونم علائمتون واسه سومی شبیه کدوم بارداری تون بود؟

با همه ی وجودم درکت میکنم خانواده ی منم هروقت اومدن با ناراحتی برگشتن انقدر بی محلی میکنه سر سفره حت ...

اصلا نفهمیدم چه جوری عمرمون گذشت،دیشب میگه آرزوهاتو گذاشتی واسه خونه من،خونه ی پدرت باید همه کاراتو میکردی

گفتم بی انصاف ۱۴سال اسیر توام که،

چندسال پیش رفتم خونه یه پدرم،از داداشم پول گرفتم خودمم گذاشتم روش ،رفتم گواهی نامه گرفتم،بدون اینکه این بدونه

چون نمیزاره

اصلا نفهمیدم چه جوری عمرمون گذشت،دیشب میگه آرزوهاتو گذاشتی واسه خونه من،خونه ی پدرت باید همه کاراتو ...

چقدر این مردا پررو و وقیح هستن منم به خدا قسم از وقتی اومدم خونه ی این دیگه لذت به آرزو رسیدن رو نبردم دقیقا همین حرفی که شما میزنی به معنای واقعی اسیرم نه می‌ذاره از خونه برم بیرون نه می‌ذاره درس بخونم یا کلاس برم افسرده شدم واقعا

چقدر این مردا پررو و وقیح هستن منم به خدا قسم از وقتی اومدم خونه ی این دیگه لذت به آرزو رسیدن رو نبر ...

منم خیلی دلم میخواد گواهی نامه بگیرم ولی اینم نمیذاره کلا احساس میکنم با یه طالبان دارم زندگی میکنم 

ببین باید بیخیال باشی تا بشهاگه نه نمیشهاسترس نداشته باشسر خودتو گرم کن کلاسی چیزی برومن کلاس خیاطی ...

خیلی پیگیر هستم 

نمیدونم چرا اینجوریه

من شاغلم تازه 

صبح تا غروب خونه نیستم بعدش هم بیام کار خونه هست

ولی بازم فکرم می‌ره سمت ش