2777
2789

بیاین امروز در کنار همه کارای دنیایی یه کوچولووو هم ثواب ببریم
هر کی به هر تعداد که میتونه صلوات برای سلامتی اقامون امام زمان بفرسته نزدیک نیمه شعبانه و مطمئنا همه حاجت داریم برا همدیگه دعا کنیم ایشالا نیمه شعبان اقا به همه مون عیدی بده

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

خودم فعلا 10 تا نمیخواد به خودمون سخت بگیریم هر چقد میتونین

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرررسی دوستان خیلی خوشحالم برا خودمون که اعتقاداتمون هنوز پابرجاست همدیگه رو توی این ماه های عزیز فراموش نکنیم

من صلوات شمار میگیرم دستم و میفرستم فقط واسه همدیگه هم دعا کنیم😍

من نیمه شعبان سالگرد عقدمه و میشه یک سال ک عقدم😍😍😍😍😍

من صلوات شمار میگیرم دستم و میفرستم فقط واسه همدیگه هم دعا کنیم😍 من نیمه شعبان سالگرد عقدمه و میشه ...

مرررسی خانومی 

ایشالا کنار اقاتون خوشبخت بشین در سایه امام زمان

التماس دعا

مرررسی خانومی  ایشالا کنار اقاتون خوشبخت بشین در سایه امام زمان التماس دعا

قربونت برم ممنون همچنین عزیزم😍😍 التماس دعا🙏

چقد زود صلواتا تموم میشه  

خودم 50 تا دیگه