2777
2789
عنوان

دختر همسرم اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 90 پست
باشه ولی تو هم اسم خودتو بزار گوه خور بانوووووووو .. به قیافتم بیشتر میاد اویزونه بدبخت

@niniyar‍ 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

پس ب تخمت بگیرحدفای دخترشو باشوهرت خوش باش سکوت کن دربرابرش بگذره نادیده بگیر خلاص

جدا با این حجم از نفرت و بدجنسی دعای فرج هم نوشتی توی بیوت ؟ منکه مذهبی نیستم توام با این دل سیاهت نزار اینو

کاربری ۴ اممممم😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری یعنی دختره خونه پدرش نیاد

نه ولی نره کنارش بشینه گپ بزنه کاری به کار هم نداشتن باشن

یا براش غذا از بیرون بگیره

وقتی حرف نزنن بحث و دعوا هم پیش نمیاد

حس کردم دختره میترسه اسی اموال پدرشو بالا بکشه برا همین اذیت میکنه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اسی ما رو مسخره کردی دویست نفر گفتن چه جور اذیتی جواب ندادیپس احتمالا اونی که داره اذیت میکنه شمایی ...

منو بلاک می‌کنه به محل نمی‌ده بعد به بایاش میگه جوابمو نداد یا راهش ندادم یا تعارف نکردم الکی می‌ره میگه همسرم میگه می‌دونم تو اینجور نیستی محلش نده 

جدا با این حجم از نفرت و بدجنسی دعای فرج هم نوشتی توی بیوت ؟ منکه مذهبی نیستم توام با این دل سیاهت ن ...

مگه گفتم بیاد توروی دختره وایسه؟یابی حرمتی کنه توم دقت نمیکنی چی میگم یچی براخودت میپرونی دارم میگم ازاداذیتاش نادیده بگیر محل نده برات مهم نباشه ک مبادابعدا بهم بی حرمتی کنید گذشت توزندگیش داشته باشه و دنبال خال خوش برای خودش وهمسرش باشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

جدا با این حجم از نفرت و بدجنسی دعای فرج هم نوشتی توی بیوت ؟ منکه مذهبی نیستم توام با این دل سیاهت ن ...

وای دقیقا منم دلم لرزید

بخدا تو اون کاربریم یا همین کاربریم بود دقیق نمیدونم یه چیز مذهبی گذاشتم با اینکه به شدت بد اخلاقم با اون کاربری که امضاش مذهبیه انقدر مراقبم درست صحبت کنم و به کسی بی ادبی نکنم که یوقت کسی پای مذهب و اعتقاد من نذاره و نظرش رو راجب اعتقاداتم عوض نکنم...وقتی همچین بیویی گذاشته نماینده یک عقیده و یک مذهبه باید بیشتر عفت کلام داشته باشه.. دقیقا همین تو فکر منم اومد.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️