2777
2789
خودمم حالم بدبود معده دردوتهوع شدیددارم ولی دکترم قبول نکرد گفت برای فردا نوبت گرفتم یادم نمیره عزیز ...

قرربوونت برم عزیزی ممنونم ایشالله یسناکوچولوام فرداسلامت میادپیشت,فرداساعت چنده؟بگوقبلش برات14تاصلوات میفرستم تا اروم باشی وراحت زایمان کنی

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرربوونت برم عزیزی ممنونم ایشالله یسناکوچولوام فرداسلامت میادپیشت,فرداساعت چنده؟بگوقبلش برات14تاصلوا ...

قراره ساعت ۷بیمارستان باشم مرسی عزیزم لطف میکنی یسناهم به نی نی شمامیگه زودی بیادتودلت برات حتما صلوات میفرستم ‌حاجت روا شی عزیزم

عزیزم من 5سال پیش سز شدم جای بخیه رو از روزی که اومدم خونه عسل طبیعی مالیدم هم زود خوب شد هم اینکه نه گوشت اضافه ای چیزی زد اصلا درد نداشتم خدا دو شکر .واسه اونایی که بچه ندارن خیلی دعا کن منم دعا کن خدا قابل بدوندم یه دونه نی نی دیگه بهم بده .من تا لحظه ای که داشتم میرفتم اتاق عمل آیت الکرسی خوندمو واسه همه منتظرا دعا کردم خیلی دلم آروم میشد با اینکار

اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین بعدش چیکارکنم دردم کم شه زخمم زود خوب شه

بعد حمام رد بخیه ر با سشوار خشک کن قرص هم میده دکترت سر ساعت بخور

بعد عمل سرت رو تکون نده مایعات زیاد بخور بعد قطع سرمت 

موقع وصل کردن سوند خودت رو شل بگیر 

وقت زدن امپول بیحسی حرکت نکن اگه بی حسی هستی اصلادرد نداره 

تا چند ساعت بعد عمل بی حسی و درد نداری اگه پمپ درد نداری شیاف ببر بگو برات بذارن وقتی شوند باز کردند حتما راه برو چون خونریزی داری احتمالا سرگیجه داشته باشی مراقب باش

تحربه های خودم بود گفتمت در کل دردی که بعد عمل داری قابل تحمل هستش نگران نباش

التماس دعا
عزیزم من 5سال پیش سز شدم جای بخیه رو از روزی که اومدم خونه عسل طبیعی مالیدم هم زود خوب شد هم اینکه ن ...

مرسی از راهنماییت انشاالله عزیزم خدا به شما وهمه منتظرا ی نی نی خوشگل وتپل قسمت کنه منم تالحظه آخر صلوات وآیت الکرسی میخونم برای همه منتظراهم دعامیکنم انشاالله خدا منو قابل بدونه و دعاهام برآورده بشن

با اجازه استاتر من یه سوال داشتم من دیشب پنج تا کبسول کرچک خوردم الان از صبح ساعت هفت همش درد کمی تو کمرم انقباض دارم البته نامنطمه دردام بنظرتون این از کرچک هست یا درد زایمانه 

قراره ساعت ۷بیمارستان باشم مرسی عزیزم لطف میکنی یسناهم به نی نی شمامیگه زودی بیادتودلت برات حتما صلو ...

ممنون واقعالطف میکنی وای از زبون یسناگفتی دلم خواست گریه کنم خداحفظش کنه😢😢

ممنون بابت صلواتت حتمابرات میفرستم امروزم روزه ام دعات میکنم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
ممنون واقعالطف میکنی وای از زبون یسناگفتی دلم خواست گریه کنم خداحفظش کنه😢😢 ممنون بابت صلواتت حتما ...

مرسی عزیزم  انشاالله تاآخر امسال نی نیدارمیشی😘😘😘😘غصه نخور امیدوار باش به خود خدا سهمتو میده بهت