2777
2789

برای راحت زایمان کردنت یه ایت الکرسی میخونم وبرای سلامتی خودت ونی نی ات5تاصلوات لطفاتوام نوقع رفتن اتاق عمل همه منتظرا رودعاکن منم دعاکن حتمایادت نره خواهش میکنم اسمم فاطمه اس

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای راحت زایمان کردنت یه ایت الکرسی میخونم وبرای سلامتی خودت ونی نی ات5تاصلوات لطفاتوام نوقع رفتن ا ...

ممنون عزیزم انشاالله توهم زودی مادرمیشی حتما برات دعامیکنم اگه قابل باشم😘😘😘😘

عزیزم ممنون برای امضات صلوات فرستادم انشاالله بزودی مامان میشی

ممنون عزیزم انشاالله😍😍

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

ممنون عزیزم انشاالله توهم زودی مادرمیشی حتما برات دعامیکنم اگه قابل باشم😘😘😘😘

چراکه نه حتماهستی ممنون دوستم لطف نیکنی یادت نره ولی واقعاحیف کاش امروز زایمان میکردی میلادم هست

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

مرسی ازهمتون انشاالله دامن منتظرا سبز بشه وباردارا زایمان راحتی داشته باشن اگه قابل باشم برای همه دعامیکنم شماهم منو دعا کنین الان دوروزه حالم خیلی بدبود امروز کمی بهترم دعاکنین بسلامتی تموم شه 😘😘😘😘مرسی دوستان عزیزم

چراکه نه حتماهستی ممنون دوستم لطف نیکنی یادت نره ولی واقعاحیف کاش امروز زایمان میکردی میلادم هست

خودمم حالم بدبود معده دردوتهوع شدیددارم ولی دکترم قبول نکرد گفت برای فردا نوبت گرفتم یادم نمیره عزیز به حق همین روز عزیز انشاالله ی نی نی تپلی خدا بهت میده

عزیزم انشالله به سلامتی کوچولوی نازتو بغل کنی و شیرش بدی واقعا لحظات شیرینی😍😍😍 انشالله به حق امروز که تولد علی اکبر امام حسین همه جوونامون خوشبخت بشن خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه و بهشون بچه های سالم و صالح بده .تو دلی هارو هم واسه ماماناشون نگه داره الهی آمین