2777
2789
عنوان

زن روستایی

240 بازدید | 22 پست

در یکی از دورافتاده‌ترین نقطه‌ی ایران به دنیا آمدم… جایی که اسمش شاید حتی روی هیچ نقشه‌ای نبود. یک ده کوچک، بی‌برق، بی‌امکانات… جایی که مردم تازه تازه شناسنامه گرفته بودند. ما فقط یک اتاق گِلی داشتیم. پدرم قرآن و کتاب‌های دینی درس می‌داد، اما چون اهل‌ سنّت بودیم هیچ حمایتی نداشتیم. دو سالم بیشتر نبود که مادرم بچه‌ی سوم را آورد و 

از همان اول انگار بدشانسی در رگ‌هایم دویده بود.

بعدها رفتیم روستای دیگری؛ آنجا برق بود، مدرسه بود، اما هنوز هم دور بودیم… خیلی دور. وضع مالی‌مان فقط در حدی بود که گرسنه نمانیم. اگر کمک پدربزرگ و مادربزرگ نبود، پدرم هیچ نداشت. اعتمادبه‌نفسم صفر بود. در خانه‌ای بزرگ شدم که هیچ‌کس یاد نگرفته بود نزدیک باشد، صمیمی باشد… انگار محبت در خانواده‌ی ما گم شده بود. مادرم… زن بیچاره‌ای که تمام عمرش فقط بچه‌داری کرد، بدون اینکه یک روز برای خودش زندگی کند. تازه حالا که سنش بالا رفته، دارد کمی نفس می‌کشد، اما باز هم کوهی از کار روی سرش ریخته.

زندگی من هم همین شد…

فکر می‌کردم خوش‌شانسی بالاخره یک بار سراغم آمده؛ وقتی با مردی تحصیل‌کرده ازدواج کردم خوشحال بودم… اما سرنوشت باز هم خندید به من.

خانواده‌ی شوهرم فقط منتظر بودند او بزرگ شود و خرجشان را بدهد. نگذاشتند ما زندگی کنیم. سایه‌ی نیاز و توقع همیشه روی سر ما بود. زندگی‌ام تبدیل شد به چیزی که هیچ‌وقت فکرش را نمی‌کردم… یک زندگی تلخ، بی‌رنگ، پر از خستگی.

می‌خواستم بگویم… خوش به حال شما که بلوچ نیستید. من فقط به خاطر بلوچ بودنم نتوانستم درس بخوانم؛ بزرگ‌ترین آرزوم بود. هنوز هم چون پشتوانه ندارم، استقلال ندارم… شوهرم دارد سرم هوو می‌آورد. و من مانده‌ام با این همه درد، این همه بغض،

ولی مادرم… او راضی است. احساس بیچارگی نمی‌کند. انگار با همه‌ی سختی‌ها ساخته و پذیرفته. اما من… من راضی نیستم. دلم می‌خواست مثل بقیه‌ی دختران این سرزمین زندگی کنم؛ مثل زن‌هایی که آزادی‌شان را نفس می‌کشند، مثل کسانی که فقط به‌خاطر قومیتشان محدود نمی‌شوند.

زن‌های روستای ما راضی‌اند، زندگی‌شان را همان‌طور که هست می‌گذرانند… شاید این همه تحمیل و سختی را خود بلوچ‌ها سال‌ها پیش روی شانه‌های خودشان گذاشتند و نسل به نسل حمل کردند. اما من… من نمی‌توانم مثل آنها کنار بیایم. نمی‌توانم بگویم تقدیر همین است و باید پذیرفت.

حیف…

حیف و صد حیف از جوانی‌ای که مثل آب از میان انگشتانم رفت و هیچ‌کس نفهمید چقدر دلم می‌خواست زندگی‌ام شکل دیگری باشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زیبا نوشتی

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

چه قشنگ نوشتی🥺❤️بلوچ ها خیلی هم قابل احترامن

با این چیزهایی که این خانوم نوشته کجای بلوچ ها قابل احترامن؟دلم برای زنان سرزمینم که اینجور سختی میکشن کبابه کاش میتونستم براشون کاری کنم