2777
2789
عنوان

مامانم برداشته همه لباسامو بریده

198 بازدید | 15 پست

من چیکار کنم از دست این دیوونه ها خدا😭😭😭

بدون اجازه از من لباسامو برش زده و به چیز دیگه دوخته لباسامو همشو دمده کرده دلم میخواد جیغ بکشم ولی نصفه شبه نمیشه حمله قلبی داره بهم دست میده😭😭

هیچی ندارم بپوشم چیکار کنم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا این کارو‌کرده؟ دلیلش چی بوده؟

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یعنی چی برید ی چیز دیگه دوخته

برای مثال کت و دامن گرونمو بریده و دامنشو یه مدل دیگه کرده

کت جینمو تنگ کرده شلوار بگمو کوتاه کرده و منطقش اینه که بهت نمیومدن اندازه ات کردم با مفهومی به نام لباس لش و اسپرت آشنایی نداره و یکمم شیرین عقله متاسفانه😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چرا این کارو‌کرده؟ دلیلش چی بوده؟

کامنت بالا گفتم 😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه عجیب

همه چی تو خونه ما دور از عقله دیگه دارم میمیرم انقدر حرصم دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای مثال کت و دامن گرونمو بریده و دامنشو یه مدل دیگه کردهکت جینمو تنگ کرده شلوار بگمو کوتاه کرده و ...

خوب چرا ایم عمل رو کرده اعتراض نمیکنی؟

با همه لباسات این کارو میکنه؟

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

برای مثال کت و دامن گرونمو بریده و دامنشو یه مدل دیگه کردهکت جینمو تنگ کرده شلوار بگمو کوتاه کرده و ...

وایییی عزیزم🥲🫂

خب چرا در اتاقتو قفل نکردی اخه

نمیدونم چی بگم فقط خودت رو ناراحت نکن عزیزم بهترش رو میگیری🫂❤️

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

خوب چرا ایم عمل رو کرده اعتراض نمیکنی؟با همه لباسات این کارو میکنه؟

اعتراض میکنم ولی متوجه نمیشه نمیدونم چیکار کنم باهاش😭😭

بله کلا کارش همینه لباس میخره و خراب میکنه فکر کنم یه جور وسواسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایییی عزیزم🥲🫂خب چرا در اتاقتو قفل نکردی اخهنمیدونم چی بگم فقط خودت رو ناراحت نکن عزیزم بهترش رو م ...

انداخته بودم بشورم 

پولم ندارم لباس بخرم نمیدونم چیکار کنم 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه مامان بامزه ای داری به دل نگیر بقیه لباسات بزار کمد کلید کن

اصلا بامزه نیست با همین کاراش داره منو دیوونه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انداخته بودم بشورم پولم ندارم لباس بخرم نمیدونم چیکار کنم 😭

نمیشه بازشون کنی ؟برششون زده همشو؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.