2777
2789

شما کنسرت خواننده ها هم میرین تو ایران؟ چون من خیلی ها رو که شنیدم که ویدئو ها وایرال شده یا فالش میخوانن یا پلی بک میخوانن و کلا خواننده هامون یکم زیاد از حد توهمی هستن و توبرنامه ها که میرن گل میزنن مثلا آرون افشار گفته بود منو 300 میلیون نفر میشناسن!!!یزید کل فارسی زبانان نهایت 140 150 میل هست چطوری تو رو 300 میل میشناسن!!!بعد میگه میخوام مثل تیلور شم تو اجرا و پرفورمنست مثل اونه؟ طراحی صحنه هات مثل اونه انگلیسی میخوانی جهانی بشی؟! بعد میگه میخوام منو 8 میلیارد آدم بشناسن. آخه مرد حسابی مایککل جکسون معروف ترین خواننده جهان رو کلا 4 میلیارد میشناسن میخوای 8 میلیارد تو رو بشناسن؟یا مثلا خواهر تتلو گفته بود برادر من چون فول تتو هست و گیاه خوار بهترینه رو کل جهان تاثیر گذاشته!!!ی سری خواننده ها هم مثل اینکه مردمی نیستن مثل علیرضا قربانی که لو رفته سیم کارت سفید داره

از هیچ کدومشون خوشم نمیاد. خواننده فقط آقا معین و ابی و زنده نام بانو هایده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هیچ کدومشون خوشم نمیاد. خواننده فقط آقا معین و ابی و زنده نام بانو هایده

البته ابی هم چن وقت قبل زیاد فالش میخواند جدیدا استاد آواز گرفته و حرف های منتقدین رو شنیده خیلی بهتر شده

من الان فهمیدم یکی ازین بندایی که کنسرت میذاره (کنسرتش هم ترکوند ) قبلا ترک سیاسی خونده 

ولی کسی متوجه نشده و مجوز دادن 😂😂

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور