2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ناخون کاری_مژه کاری خیلی خوبه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

نقاشی 

ورزش 

خیاطی 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

بنظرم فریلنسری و هوش مصنوعی یاد بگیر در کنارش پیام نورم یه رشته ای بخون که تایم آزاد داشته باشی باور کن یه لیسانس بگیری لول اجتماعیت یه پله میره بالا تر چه برا کار چه ازدواج

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

پول نیازم نمیتونم بشینم درس بخونم بازم میفتم عقب

من به جات بودم ،با هر سختی شده درس میخوندم

تا به جایی برسم و از اون طریق ب پول برسم

قطعا خیلی خیلی لذتبخش تر از آرایشگری و..... ایناست

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من به جات بودم ،با هر سختی شده درس میخوندمتا به جایی برسم و از اون طریق ب پول برسمقطعا خیلی خیلی لذت ...

ببخشید درس خوندن دیگه فایده نداره.. .. اغلب تحصیل کرده ها وضعیت نابسامانی داره.. .. این که درس بخون به جایی برسی مال بچه های دهه ۶۰ ... 

بستگی داره به چی علاقه داشته باشید هزاران کار و شغل و مهارت هست که میشه شروع بکنی 23 هم دیر نیستا تا ...

نمی‌دونم اصلا سردرگمم بخدا نمی‌دونم به چی علاقه دارم 

پول نیازم همین 

یچیزی باشه پول باشه هوشم خوبه زودی یاد میگیرم

عزیزم اینایی که میگی اصلا نمی‌دونم چیه چی هست

سرچ کن 

اگه یاد بگیری واقعا پول خوبی داره ولی مثلا برا فریلنسری یا همون طراحی سایت حدود ۵ تومن لازم داری هیجا رایگان یاد نمیدن

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

نمی‌دونم اصلا سردرگمم بخدا نمی‌دونم به چی علاقه دارم پول نیازم همین یچیزی باشه پول باشه هوشم خوبه زو ...

یه چیزی اول کار بهت بگم که تو ذهنت داشته باشی ، 100 درصد کسایی که میبینی شاغل هستن و کار میکنن چه کارگر چه کارمند چه پزشک چه فروشنده لباس و ...

همشون به پول نیاز داشتن که مشغولن