2777
2789
عنوان

خانما یه بچه گربه اومده تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 22 پست

اگر وسعت میرسه شیرخشک مخصوص گربه بخر با سرنگ بهش بده اگر نمی تونی همون شیریارانه ای رو که زیاد سرد نباشه با سرنگ بده بخوره، بچه گربه ها خیلی گناه دارن طفلی ها زندگی شون سخت می گذره تو سرما دوام نمیارن براش جا درست کردی کار خوبیه عزیزم خدا خیرت بده

اونایی هم که می گن بنداز بیرون انشاالله زندگی بعدی شون گربه و آواره شن ، البته شوخی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگ خیلی کوچیکه ببریش محل نگهداری حیوانات یا دامپزشکی ببری ببین جایی خودشون میشناست مراقبت از ی بچه گربه ی کوچیک سخته ممکنه شیر بهش نسازه یا گیر کنه  گلوش بازم نمیدونم درهرصورت الهی ثوابی ک کردی برگرده به برکت زندگیت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
نه عزیزم    اگه تونستی چندبار سرش بزن     مرسی که مهربونی

اینه عزیزم. 

الان باز نگاش کردم خوابیده بود ولی میچسبه به ادم ولم نمیکرد چرا دستی شده. فکر میکنه من مامانشم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بنظرم اگ خیلی کوچیکه ببریش محل نگهداری حیوانات یا دامپزشکی ببری ببین جایی خودشون میشناست مراقبت از ی ...

لطف شماست عزیزم 

شهر کوچکیم. 

خدا کنه زود بزرگ بشه. گناه داره. حیون خداست

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اینه عزیزم. الان باز نگاش کردم خوابیده بود ولی میچسبه به ادم ولم نمیکرد چرا دستی شده. فکر میکنه من م ...

دمت گرم،پیشت احساس امنیت میکنه، بزار تو یه جعبه بزار یه گوشه خونه گرم باشه ،مریض نشه 

فردا هم میتونی ببری درمونگاه یا کلینیک حیوانات بدی ،اونا میدنش به افرادی که پت دارن میبرن نگه میدارن 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

اینه عزیزم. الان باز نگاش کردم خوابیده بود ولی میچسبه به ادم ولم نمیکرد چرا دستی شده. فکر میکنه من م ...

شاید چون تا وقتی اینقدری اند دوست دارن پیش مامان یا بقیه خواهربرادراشون باشن        خیلی کوچولوعه     ببین بچه همسایه از کجا اوردتش شاید مامانش اونجا باشه

دمت گرم،پیشت احساس امنیت میکنه، بزار تو یه جعبه بزار یه گوشه خونه گرم باشه ،مریض نشه فردا هم میتونی ...

نه اینکارو نباید کنع     چون بعضیا میبرن برا دعا نویسی یا برای دانشکده های دامپزشکی برا تشریح