2777
2789
عنوان

بامامانم دعوام شد زدمش

254 بازدید | 14 پست

من نتونستم کارشناسیمو بگیرم ینی هی زور میزدما ولی نشد که بشه. ولش کردم همون موقع هم گفتم نمیخوام بخونم ولم کنین دیگه.

بعد امروز بعد سالها دوباره اموزش پرورش استخدامی زده واس سرایداری.همکار پف..یوزش بهش گفته به دخترت بگو ثبت نام کنه دیگه منم گفتم بهش بگو من بدبخت اواره نشدم همکارت بیاد واسم کارپیدا کنه من. نه ادامه تحصیل میدم نه میخوام. استخدام شم ولم کننن دیگه.

که سرمیز ناهار هیچ نزاشت ازگلوم بره پایین شروع کرد به داد و بیداد که به چه حقی میگی نمیخوام درس بخونم غلط میکنی و اینجور حرفا که یهو کفگیرو از دیس برداشت پرتاب کرد سمتم خورد ب ساق دستم وحشتناک درد گرفت بعدگوشیمو برداشتم ک ازاون محیط بیام بیرون ک نمیدونم چی گفت منم کفگیرو پرت کردم سمت اشپزخونه اومدم برم ک گرفت منو وزد تو صورتم. اصلا نمیدونم چیشد ک منم زدم تو صورتش...

اصلا خیلی اخلاقش بدبود الان بدتر شده

چندماه پیش خواهرمو با ساتور زده بود.

بعد میگ اخلاقت گنده وحشی هستی

شما بگید تقصیر کیه

از ساعت۳ من کمرم گرفته نمیتونم بلندشم ساق دستم وحشتناک دردمیکنه انگشتامو نمیتونم تکون بدم ورم کرده خیلی.

میخواستم امشب برم خونمون ک بابام نذاشت

الان هی پسرم۴سالشه میگع بیاازمامانت معذرت خواهی کن دوست شین باهم ولی من دلم نمیخواد ازهمه جا بلاکش کزدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقصر والدینتون هستن اما چاره چیه عزیزم؟ دنبال مقصر نباش سعی کن کاری به کارشون نداشته باشی هرجور شده خودتو از بحث و دعوا دور نگه دار 

تایید کن اما در عمل کاری که میخوای رو انجام بده اینجوری آرامش توی خونتون برقرار تره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نه مامانت نه خودت اخلاق خوبی ندارین فکر کردم سنت کنه ولی بچه هم دارید ببین این بچه هم دیده فردا سرت میاره مادرت هم که می‌شناسی نزار تنش به اینجا برسه که هم به خودت بی احترامی کنه هم شما به مادرت اگر اخلاق خوبی ندارن کمتر برو بهتره تا رابطه اینجوری آخه 

وا مادرت الان یادش افتاده درس بخونی😂😂😂😂خوب صد در صد مادرت مقصره نه شما‌‌‌‌‌..‌برای چی اولا با وجود متاهلی و بچه داشتن،گیر داده و دخالت کرده باید درس بخونه یا سرکار بری؟دوما انقدر بی احترامی کرده و کفگیر پرت میکنه شاید می‌خورد تو صورتت...خودش بی احترامی می‌کنه خوب 

...
حالا خوبه خونه شوهرتی اگه میخواست آب و نونتو بده چیکار میکرد? 

به قران خواهرام وداداشم ک مجردن از دستش روانی شدن

خواهرم یکیش استخدامه یکیش سالن داره 

داداشم کوچیکه

هی میگ شماها میرین منو بااین تنها میزارین 

نه مامانت نه خودت اخلاق خوبی ندارین فکر کردم سنت کنه ولی بچه هم دارید ببین این بچه هم دیده فردا سرت ...

اصلا هر ۶ماه یبار میام خونشون

من۲۹سالمه خودش میگ نه اخلاقم مشکل نداره

میگم والا هممونو تو روانی کردی نمیدونیم داریم چیکار میکنیم اصلا میگ نه مشکل از خودته 

وا مادرت الان یادش افتاده درس بخونی😂😂😂😂خوب صد در صد مادرت مقصره نه شما‌‌‌‌‌..‌برای چی اولا با وج ...

بخدا از درد دستم و کمرم دارم میمیرم. قصد نداشتم بزنمش یهو اومد سیلی زد ب صورتم رد دادم