2777
2789

۲۶ سالمه  یه پسر ۴ ساله دارم و باردارم  تصمیم گرفتم درس بخونم دودلم نمی‌دونم چیکار کنم  گفتم مجازی بخونم اذیت نشم .مشاورم گفت نه مجازی نخون و فلان ولی بنظر خودم برای شرایطم بهترین گزینس واقعا نمی‌دونم چیکار کنم قیدشو بزنم یا شروع کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جه مقطعي؟ با يه بجه خردسال و يه نوزاد واقعا سخته

الان دیپلم دارم میخام ادامه بدم ..دانشگاه پیدا کردم هم کلاس هم امتحانا مجازی ..نمیتونم تصمیم بگیرم هم شرایط سخت میشه هم درس دوست دارم 

چه رشته ای مدنظرت هست ؟ اگه میخوای صرفا مدرک داشته باشی رشته های با سوابق هست که بهمن ثبت نامش شروع ...

روانشناسی مد نظرمه آره  گفتم غیر حضوری بخونم. بازم نمی‌دونم چیکار کنم 

روانشناسی که میتونی بدون کنکورم بری پیام نور ثبت نام کنی ولی دیگه سطح علمیش اینا پایینه

آره همون  می‌دونی نمیتونم تصمیم بگیرم آیا بخونم یا نه بشینم سر زندگیم و بچه داری کنم از طرفی درس دوست دارم از طرفی  میگم به زندگیم نمی‌رسم و کم میزارم 

آره همون می‌دونی نمیتونم تصمیم بگیرم آیا بخونم یا نه بشینم سر زندگیم و بچه داری کنم از طرفی درس دوس ...

اطرافیان من با وجود دوسه تا بچه فرهنگیان و مامایی و بهداشت آوردن 

بنظرم برو یه دانشگاه درس بخون لولت رو ببر بالا چند سال بعد پشیمون میشی چرا تحصیلاتم رو ادامه ندادم به خاطر بچه ای که بعداً بزرگ میشه و اینا رو به روت میاره 

ولی بازهم تصمیم با خودتونه چون من شرایط زندگی شما رو نمیدونم 🌺

اطرافیان من با وجود دوسه تا بچه فرهنگیان و مامایی و بهداشت آوردن بنظرم برو یه دانشگاه درس بخون لولت ...

منم همین مد نظرمه ولی شرایط واقعا سخته میترسم از زندگیم بزنم نرسم به خونه و بچها