2777
2789

شخصی که در ذهن داری این روزها در یک دوگانگی عمیق نسبت به تو قرار گرفته؛ سردیای که از او دیدهای کاملاً بیدلیل نبوده. در دلش احساس گناه نسبت به موقعیتی که برایت ایجاد کرده وجود دارد. او متولد یکی از ماههای فروردین، خرداد، مرداد، شهریور، دی یا بهمن است و اسمی امروزی و ریشهدار دارد.

رابطهتان فعلاً در حالت قطع کامل است و این فاصله تو را به سمت نوعی انزوا کشانده. اختلافها و بحثهای متعدد، رابطه را پر از تنش کرده بود؛ او معمولاً حرف خودش را درست میدانست و تصور میکرد از همه بیشتر میفهمد. با این حال، نمیتواند احساسی را که کنار تو تجربه کرده نادیده بگیرد؛ حسی شبیه معصومیت، شادی و آرامش یک خانه امن.

بین این احساس خوب و تردیدهای درونیاش گیر کرده و برای همین از تلاش عقب کشید. در ظاهر وانمود کرده بیتفاوت است، اما این فاصله و بیتوجهیاش باعث شد شک در دلت شکل بگیرد. این بار هم تو قاطع و محکم برخورد کردهای.

در حال تجربه یک افسردگی موقتی هستی؛ پریشانی، بیخوابی یا خوابهای آشفته، کمحرفی، پرخاشگری و هجوم افکار تیره. برای بعضیها این افکار تا مرز تاریکی پیش میرود. اما این وضعیت گذرنده است.

نشانهها میگویند که آرامش دوباره در مسیرت قرار میگیرد. شخص سومی که در زندگی او دیده میشود تأثیر چندانی ندارد و او بار دیگر به سمت تو قدمی برمیدارد. درباره رابطهتان با کسی صحبت کرده که به نفع توست. روی تو تعصب و احساس عمیق دارد و میداند نقش تو در زندگیاش ثابت و پررنگ است. تو را خونگرم، مهربان و جذاب میبیند.

ماه اسفند میتواند نقطه شروع رشد و روشنایی باشد؛ هم در احساس، هم در وضعیت مالی. به ثبات عاطفی میرسی و کاری را با اتکا به عقل و تصمیم درست، به نتیجه مثبت میرسانی.

در نهایت، سختیای که الان تجربه میکنی مقدمه مسیری روشنتر است؛ از زاویه منفی نگاهش نکن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی حامله میشم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بارداری

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

راهم هموار میشه؟؟🥺

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4