2777
2789
عنوان

بخدا کارما داره دل شکستن

109 بازدید | 10 پست

سلام شب همگی بخیر ..

نزدیک ۳۰ و خورده ای سنم هست ، وقتی میدیدم مردی میگه  عاشقه بهش میخندیم تصورم این بود هورمونه با این که همسر داشتم .

داستان از اینجا شروع شد ، مادرم دیده بود داداشم که شبا از خستگی ۳ سوت خوابش می‌برد تازگیا گوشی و نگاه میکنه میخنده ، سرحال شده بود انگار بهش انرژی تزریق میکردن ..

بله فهمیدیم داداش ما دل باخته ، ۸ ماه از این دل باختن گذشته بود که میخواستیم رسمی کنیم همه چیو ‌‌‌‌‌.

داداشم دیده بود بعضی اوقات دختره بی تاب میشه ، بی قرار میکنه گفته بود شاید طبیعی هست .. یه روز این بی تابی خیلی خیلی بیشتر شده ..... امان از دل غافل نگو دختره ۴ سال با یکی نامزد بوده وقتی جدا شده بودن هر موقع پسر بهش پیام میداده بی تابش می‌شده ..

سر تون درر نیارم ، آخرین باز بعد ۸ ماه به داداشم پیام میده  و قضیه رو میگه ... بهش میگه من هرکاری کردم نتونستم دل از نامزدم بکنم منو ببخش و خدانگهدار ..

۲ سال از این قضیه میگذره اما داداشم هنوز خوب نشده. 

داداشم از ۱۵ تو بازار کار کرده بود ، انقدر کار می‌کرد که تو ۱۸ سالگی اکثر بازاری ها مولوی میشناختنش ..

تو ۲۰ سالگی تونست انبار باز کنه تو بازار ، الان که ۲۴ سالشه خداروشکر مالی عالیه اما بعد اون قضیه از ۱۰۵ کیلو رسیده ۷۰ کیلو و سیگاری شده و همه لباس هاش رنگ سیاه. 

قبلا ها ازدواجی بود اما الان فقط سکوت و سکوت ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق بچگی سر شکستن داره دیگه

داداشت هنوزم بچه‌ست

بزرگ میشه یادش میره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی