2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم میتونی پیام ازش فوروارد کنیهم شمارههم آیدی

خود طرف نفهمه آبرومون بره؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یا مثلا کانالای ما هم به اون فروارد نشه؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چه خوب

من یه مدته به همسرم مشکوکم تلگرامش رمز گذاشته این کارو بکنم دسترسی پیدا میکنم ؟ چون میخواستم رو اکانتش بیام بالا باز گذرواژه هم داشت نشد 

یوقت نفهمه من این کارو کردم ؟

برررگام 😐

فقط کافیه آیدیش رو بزنم ؟

خودش نفهمه بیچااره شمم

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

من شوهرمو واسه امتحان شماره شو دادمدیدم هیچی نفهمیدبعد یه شخص مزاحمو ردشو زدم

دمت گرم دختر 😂

من شوهرمو واسه امتحان شماره شو دادمدیدم هیچی نفهمیدبعد یه شخص مزاحمو ردشو زدم

اینکه میگه یکیو باید دعوت کنی😏😐

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍