2777
2789
عنوان

پسرم کاراته میره آزمون کمربند قبول نمیشه الان افسرده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 30 پست
منم گفتم ادمای موفق هزار بار شکست میخورن ولی ناامید نمیشن قوی تر میشن ولی این حرفا فایده نداره میگه ...

اشکالی نداره الان ناراحته بزارید تو خودش باشه و بهش فشار نیارید 

فقط بگین حالا انقدر زود تصمیم نگیر بزار به هفته دیگه در موردش تصمیم بگیر

من به پسرم همیشه می گفتم هدفت کمربند نباشه.  هدفت این باشه که داری ورزش می کنی و بدنت رو ورزیده و قوی می کنی.  حالا کمربندت هم رفت بالا که چه بهتر 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخره تا حالا که پیش رفته بعد از اینم انشالله میتونه تلاشش باید بیشتر از بقیه باشه همین

منم همین فکرو میکنم ولی فکر اینجا رو نکرده بودیم که بچه های دیگه رو میبینه نمیخواد ازونا کم بیاره گفتیم میره بدنش هماهنگ تر میشه چابک تر میشه ولی فکر کمربندو نکرده بودیم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
برای بچه شما هم اینقدر زود به زود آزمون کمربند میزاشتن اینا حدود سه ماه پیش زرد گرفتن

هر کمربندی فرق داره.   مثلا زرد بعد ۳ ماه هست. و سبز دقیق یادم نیست ۴ ماهه.  بعد فکر کنم آبی ۶ ماه باشه 

بعد یه سری کمربندها دیگه به تعداد ماه نیست باید ۱۶ سال رد کرده باشی تا بهت اون کمربند بدند 

اشکالی نداره الان ناراحته بزارید تو خودش باشه و بهش فشار نیارید فقط بگین حالا انقدر زود تصمیم نگیر ب ...

دقیقا منم همین گفتم میگم رنگ کمربند معیار نیست مهم اینه که داری پیشرفت میکنی بدنت قوی میشه ولی خوب بچست کمربند براش مهمه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

کاش ببری ژیمناستیک یا والیبال یا رشته ای که کمربند و مدرک برا ارتقا نداشته باشه.اینطوری داری به روحیه بچت اسیب میزنی گناه داره سرخورده میشه.این رشته رو امتحان کردی نشد برو یکی دیگه

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
با مربیش حرف بزن بگو باید تشویق کنه بچه رو نه اینکه دلزده بشه

با مربی صحبت کردم خودمم دوست ندارم فله ای کمربند بگیره دوست دارم به سطحش برسه ولی خوب واقعا ممکنه دیگه نخواد ادامه بده قید باشگاهو بزنه

هر کمربندی فرق داره. مثلا زرد بعد ۳ ماه هست. و سبز دقیق یادم نیست ۴ ماهه. بعد فکر کنم آبی ۶ ماه ب ...

اینا رو نمیدونستم کمربند زرد بعد از دو ماه گرفت گفتم شاید استادش عجله میکنه

منم همین فکرو میکنم ولی فکر اینجا رو نکرده بودیم که بچه های دیگه رو میبینه نمیخواد ازونا کم بیاره گف ...

اتفاقا کسی که این چیزها براش خیلی مهم باشه زود دلسرد می شه و بقیه مسیر رها می کنه.  ولی کسی که شکست براش مهم نباشه. بهتر از بقیه می تونه تا ته مسیر حرکت کنه 

می تونی شما هفته بعد باهاش صحبت کنید بگو کاری به کمربند نداشته باش اگه فلان مدت رفتی ما این جایزه رو برات می خرید چون هدف ما کمربند نیست ورزش کردن و ورزیده شدن بدنت هست (حتی می تونید خودتون از مغازه های ورزشی مدال یا جام کوچیک بخرید و بگید مربی بعد کلاس این مدال بهش بده تا براش انگیزه بشه)

اینا رو نمیدونستم کمربند زرد بعد از دو ماه گرفت گفتم شاید استادش عجله میکنه

نه بزن تو نت جدولش میاد.  کمربند های بعدی زمانش طولانی تر می شه

کاش ببری ژیمناستیک یا والیبال یا رشته ای که کمربند و مدرک برا ارتقا نداشته باشه.اینطوری داری به روحی ...

والیبال که ورزش گروهی به دردش نمیخوره 

مربیش خیلی سخت میگیره ها تازه زرد هس و سطح بالا نیس که خیلی جدی بگیره و کمربند نده .منم تکواندوکارم استادمون به اونایی که تازه کارن سخت نمیگیره و اگه اشکالاتی هم تو آزمونشون بود بازم کمربندشو ارتقا میده. بنظرم مربیشو عوض کن