2777
2789

پسر من به خاطر اختلالش خام حرکتی داره و توی گروه تمرکزش پایین میاد ما اینو از اول تابستون گذاشتیم کاراته خیلی هم دوست داشت و تو خونه انجام میداد به نظر میرسید خوب پیشرفت میکنه و هماهنگیا بیشتر شده حدود دو ماه گذشت سنسی ازمون کمربند گرفت پسر من هم موفق شد با یکم تخفیف کمربند زردو بگیره الان یه سه ماه گذشته دوباره از بچه ها آزمون گرفته همه کمربنداشونو ارتقا گرفتن هم دوره ایا پسرم همه نارنجی شدن بچه من تو زرد مونده تو خونه کاتاها رو میزنه به نظر خوب میاد ولی استادش میگه انتظار من بیشتره امروز رفت که با کمربند نارنجی برگرده اومد افسرده غذاشو نخورد گفتم هر کار کردم حالشو خوب کنم نشد الان تو تختش خوابیده بیرون نمیاد خیلی دلم میسوزه  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عیب نداره طبیعیه.   بچه منم هر آزمون چند بار می داد تا قبول می شد. و کمربندش بالاتر می رفت.  اصلا افسرده شدن نداره 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

میشه

سنسی هم گفت نارنجی میگیره ولی باید بیشتر تلاش کنه اینم زورشو میزنه هر بار میره که نارنجی بگیره ولی نمیشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

دلزده میشه مربیش داره اشتباه میکنه. پسرگلتون چندسالشه.

دختر منم ۶ سالشه از تیرماه رفت کاراته الان نارنجیه ولی چهارتا مدال گرفته دوتا طلای استانی و کشوری و نقره کشوری و برنز استانی

الهی لطفا بهش روحیه بدید اون انتظارش از خودش بالاست و علاقه هم داره مطمئنم میتونه از پسش بربیاد

منم گفتم ادمای موفق هزار بار شکست میخورن ولی ناامید نمیشن قوی تر میشن ولی این حرفا فایده نداره میگه دیگه باشگاه نمیرم

عیب نداره طبیعیه. بچه منم هر آزمون چند بار می داد تا قبول می شد. و کمربندش بالاتر می رفت. اصلا اف ...

برای بچه شما هم اینقدر زود به زود آزمون کمربند میزاشتن اینا حدود سه ماه پیش زرد گرفتن