mona_bala مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9957 عنوان کسایی ک کارمند بانک تو تهران هستن چقد حقوق میگیرن 47 بازدید | 5 پست ؟؟؟و اونایی ک کارمند بانک تو شهرستان هستن چقدر حقوق میگیرن امروز | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9738 فرقی ندارد کجا باشی یکی از دوستای ما کارمند بانک اتفاقاً مدرک دکترام دارهبیست میگیرهالان کارمندهای شهرستانهای دور افتاده به دلیل بدی آب و هوا و سختی کار بیشتر از تهران میگیرند
mona_bala مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9957 فرقی ندارد کجا باشی یکی از دوستای ما کارمند بانک اتفاقاً مدرک دکترام دارهبیست میگیرهالان کارمندهای ش ... اونی ک تهران زندگی میکنه خرج و مخارجش با اونی ک شهرستان زندگی میکنه ک یکی نیست. مگه میشه حقوق ها یکی باشه.
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9738 اونی ک تهران زندگی میکنه خرج و مخارجش با اونی ک شهرستان زندگی میکنه ک یکی نیست. مگه میشه حقوق ها یکی ... هست خانم شوهر من کارمند یه ارگانیه تو تهران اونی که تو شهرستانه از اینا بیشتر میگیره،تو استخدامی براشون تعریف نشده تو کجا باشی همشون یکیه
mona_bala مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9957 هست خانم شوهر من کارمند یه ارگانیه تو تهران اونی که تو شهرستانه از اینا بیشتر میگیره،تو استخدامی برا ... یعنی اونی ک تهران کارمند بانک 20 میگیره تو شهرستان هم کارمند بانک 20 میگیره؟؟
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 9738 یعنی اونی ک تهران کارمند بانک 20 میگیره تو شهرستان هم کارمند بانک 20 میگیره؟؟ دقیقاًالبته شاید مثلاً تو تهران حق مسکن ۴۰۰ ۵۰۰ هزار تومان بیشتر بهشون بدنبیشتر از این نیست چون من خبر دارم