2777
2789
عنوان

کیا مث من مادرشوهرشون اسم بچهاشونو انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 78 پست
منم اگه اسم قشنگی بذاره مشکلی ندارم بچه اولمو گذاشت حامد و راضیم ولی اینو میگه اگه پسر بود بذار کسری ...

ولی عزیزم کوتاه اومدن همه جا خوب نیست

دو روز دیگه میبینی اختیار نداری تو زندگی

بعضیا میدونم فتنه و آشوبگرن خداخیرشون نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سرک کشیدن میان دیگه یکی نیست بگه مگه آخه خودتون زندگی ندارید بچسبید به بدبختی های خودتون دیگه چ ...

بیادا مشکلی ندارم بابا ی زنگ بزن قبلش شاید من باید مرتب بشم!!!!! تازه دیروز زنگ درم نزده یهو دیدم یکی جلو در واحده!!!!!!!! شاید من شورت پام نیس اخه😂😂😂بعدم اومده تعمیرکار خونمه هی فضولی کی فرستاده ؟ این خوب نیس این فلانه اه اه اه متنفرم ازش متنفررررررررررررر

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بیادا مشکلی ندارم بابا ی زنگ بزن قبلش شاید من باید مرتب بشم!!!!! تازه دیروز زنگ درم نزده یهو دیدم یک ...

هعی من خواهرش تو ساختمون خودمونه 

یجوری رفتار کردم اصلا اینجا نمیاد

رو‌میدادم بهش منو از خونه می‌انداخت بیرون

منم اگه اسم قشنگی بذاره مشکلی ندارم بچه اولمو گذاشت حامد و راضیم ولی اینو میگه اگه پسر بود بذار کسری ...

اره کسری نذار 

خودت یه اسم پیدا کن 

با خنده با خوبی یکسره بگو عزیزمامان و فلان جان مثلا 

اینجور هی بگو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بگو رضایت من براط شرط نیست؟؟ والا بهشتو ب رضایت مادر تنها ،ب آدم نمیدن...احترامش واجبه ولی ن اینجوری ...

میگه کسی که مادرش ازش راضی نباشه عاقبت به خیر نمیشه من براش مهم نیستم

خسته و دلشکسته...

هعی من خواهرش تو ساختمون خودمونه یجوری رفتار کردم اصلا اینجا نمیادرو‌میدادم بهش منو از خونه می‌انداخ ...

والا من از دی پارسال خونه عروسمون نرفتم اون نگفت بیا منم نرفتم عید هم نیومدن وسطاشم رفتن مسافرت اصلا هیچی نمیگم!!!! نمیدونم چرا ما خانواده شوهریم ساکتیم عروسم میشیم باز ساکتیم ولی گفتم اگه پسر کوچیکش بچه دار بشه و بره قشنگ از خجالتش درمیام

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

والا من از دی پارسال خونه عروسمون نرفتم اون نگفت بیا منم نرفتم عید هم نیومدن وسطاشم رفتن مسافرت اصلا ...

شانس نداریم انگار 

یا شاید از ساکتی ما سواستفاده میکنن

اصلا ساکت نباش به هیچ‌وجه باید پررو باشی مثل خودشون

وگرنه جر میدن آدمو

اولیو حامد گذاشته منم خوشم میاد از حامد ولی اینو یه دف گفت اگه پسر بود کسری بذارید خب من کسری خوشم ن ...

کسری؟؟؟

خودت برو شناسنامه بگیر 

یا بگو الان نوبت مامانمه که اسم بزارع برا اونم ازم راضی باشه