2777
2789
عنوان

کیا مث من مادرشوهرشون اسم بچهاشونو انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 78 پست
وااای مگه هنوز ازین کارا میکنن مادر شوهرا؟؟؟ روستایید؟ آخه چه ربطی به اون داره اسم تعیین کنه. خیلی خ ...

نبابا روستا و شهر نداره خیلیا هستن تو روستا زندگی میکنن ولی شوهر باشعور دارن

خسته و دلشکسته...

مخالفت؟سر بچه اولم اینکارو کردم فایده داشت؟ رفت اسمی که مامانش گفته بود گذاشت

به مادرشوهرت بگو ، بگو واقعا ناراحت میشم 

منم دل دارم خودش چقدر آدم نفهمی هست 

اونوقت ما عروسمون هرکاری کنه جیک نمیرنیم نکنه خدای نکرده برن خونه بحث کنن 

شام نمیداد میگفتیم بهترین میز رو چیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرصی ام از مادرشوهرم الان و اسم مادرشوهر میاد میخام حسابی ادب بذارم کنار🙂‍↔️😡😡😡هرچی دلم میخاد بگ ...

آخه که حق گفتی بعد زن گرفتن پسرشون تازه یادشون میفته بچه ای هم داشتن قبل اون نمیدونستن یه لقمه نون پیدا می‌کنه بخوره یانه از وقتی زن میگیرن هرشب هر شب زنگ میزنن آمار میگیرن شام چی خوردی ناهار چی‌خوردی

کی بچه میاری ،اسم بچه رو ما میزاریم 

میگه مامانم اسم ماها رو انتخاب نکرده دلش میخواد اسم بذاره بذار اسم بچهامو اون بذاره از دستم راضی باش ...

بگو رضایت من براط شرط نیست؟؟ والا بهشتو ب رضایت مادر تنها ،ب آدم نمیدن...احترامش واجبه ولی ن اینجوری ک زن و زندگیو فدا کنی و همه رو ناراضی کنی ک مادرت راضی باشه اینجوری خدا هم رضایت نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
والا من بودم همه رو اتیش میزدم ۹ماه حامله باشی بزایی بزرگ کنی یکی دیگ اسم انتخاب کنه

ازدواج کردی میکاسا خانوم؟

اگه ازدواج کرده باشی و یه شوهر عصبی و بداخلاق و خود رای داشته باشی و همینطور یه بچه کوچولوی مظلوم داشته باشی متوجه میشی که خیلی وقتا مجبوری سکوت کنی و بگذری 

من هرچیم که بگم شوهره اسمو تو شناسنامه ثبت میکنه 

خسته و دلشکسته...

آخه که حق گفتی بعد زن گرفتن پسرشون تازه یادشون میفته بچه ای هم داشتن قبل اون نمیدونستن یه لقمه نون پ ...

والا بخدا، مادرشوهر من هی ی بشقاب غذا میگیره سرزده هی میاد خونه ما وقتی شوهرم هست ی

هی میگه دلم نچسبید برای شما هم آوردم یکی نیست بگه اونوقت ک یک ماه بود نوه ات دنیا اومده بود کجا گور ب گوربودی؟؟؟؟ عهد کردم با خودم اگه بودم و اون مرد ی قطره اشک نریزم و هیچ کاری تو مراسمش نکنم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شوهر من زنگ زده بود مادرش اون گفته بود یاسین مامان خودمم چند بار گفت بذار یاسین من جبهه ندارم به این ...

منم اگه اسم قشنگی بذاره مشکلی ندارم بچه اولمو گذاشت حامد و راضیم ولی اینو میگه اگه پسر بود بذار کسری خب من از کسری خوشم نمیاد 

خسته و دلشکسته...

حالا گذاشتن خودت اسمبذاری؟

حالا ما میخواستیم پسرمو حسین بزاریم

مادرشوهرم و پدرشوهرم اصرار اصرار ک بزارید فرید یا جیز دیگه 

من و شوهرم اسم امامی دوست داریم و نذرهم کرده بودیم توجهی نکردیم

تا چند وقت هی تیکه مینداختن یا میگفتن امیرحسین

دیدن ما همون حسین میگیم بیخیال شدن

برای دومی هم اسم امامی. انتخاب کردیم با اسم شیک (دو اسمه،چون شوهرم اصرار داشت اول اسمش فاطمه باشه دیگ چاره نبود )

اونم مادرشهرم خودشو کشت تا بزاریم نازنین یا سوگند،ولی خب چون اسم دوم دخترمو شیک گذاشتیم خیلی. ذوق زده شد رفت رو ابرا😂😂😂

الان اسم دومشو صدا میزنه

ولی. منوشوهرک هر دو اسمو باهم میگیم عادت کردیم

والا بخدا، مادرشوهر من هی ی بشقاب غذا میگیره سرزده هی میاد خونه ما وقتی شوهرم هست یهی میگه دلم نچسبی ...

برای سرک کشیدن میان دیگه 

یکی نیست بگه مگه آخه خودتون زندگی ندارید بچسبید به بدبختی های خودتون دیگه چی از جون آدم میخواید

بهش بگو بفرما بکن و بزا تا خودت اسم انتخاب کنی اه اه ......بچه های دختراش چی ؟بقیه جاریا هیچی نمیگن؟

نه دختراش خودشون اسم میذارن رو بچهاشون ولی منو جاریم این وسط باید وایسیم اسم بذارن رو بچهامون

جاریم سه تا دختر داره سه تاشو مادرشوهرم گذاشته منم یه پسر دارم اون گذاشته اینم حالا دختره یا پسر هرچی اون میخواد بذاره

خسته و دلشکسته...