2777
2789
عنوان

کیا مث من مادرشوهرشون اسم بچهاشونو انتخاب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 78 پست
شوهرت چرا زن گرفته؟؟میشست ور دل مادرش کاراشو انجام میداد مادرش راضی باشه ازشاسم بچه ی اولتو حالا خوب ...

آره بچه اولمو خوب گذاشته ولی الان اسمایی که میگه رو دوست ندارم

خسته و دلشکسته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من زنگ زده بود مادرش 

اون گفته بود یاسین 

مامان خودمم چند بار گفت بذار یاسین 

من جبهه ندارم به این حرفا 

با این که نازایی داشتم و دوندگی برا بارداری 

همون یاسین گذاشتیم اسم قشنگی هم هست 🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

توم بگو مادرم منم باید اسم بچه مو انتخاب کنه 

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

والا خیلی ساده ای ؟ بزن در سلیطگی البته اول باید همینکارو میکردی دیگه بدعادتشون کردی

دقیقااا

احساس میکنم هر چی گفتن گفته چشم

رو دیدن ازش

بد عادت نکنید خانواده شوهر رو 

میخوام صدسال راضی نباشهاصلا کی گفته که خانواده شوهر باید راضی باشناین کصشرا خفمون کرد بابامادرشوهرت ...

مخالفت؟

سر بچه اولم اینکارو کردم فایده داشت؟ رفت اسمی که مامانش گفته بود گذاشت

خسته و دلشکسته...

مخالفت؟سر بچه اولم اینکارو کردم فایده داشت؟ رفت اسمی که مامانش گفته بود گذاشت

با بچت میرفتی خونه بابات مهرتو میذاشتی اجرا و میگفتی شریک زندگی و انتخابات مادرته با همون ازدواح کن بچه ننه ی عوضی

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

حرصی ام از مادرشوهرم الان و اسم مادرشوهر میاد میخام حسابی ادب بذارم کنار🙂‍↔️😡😡😡هرچی دلم میخاد بگم اه

چقدر فضولن چقدر میخان بگن ما قهرمان زندگی پسرمونیم بکشید بیرون بابا🤬جایگاهتون بشناسید احترامتون نگه دارید

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ب همسرتون بگین مادرتون ی زمانی خق انتخاب داشته و انتخابشو کرده ی بار ازدواج کرده بچه دار شده و لذتشو ...

میگه مامانم اسم ماها رو انتخاب نکرده دلش میخواد اسم بذاره بذار اسم بچهامو اون بذاره از دستم راضی باشه

خسته و دلشکسته...

منم چالش داشتم خواهرشوهرم میگفت یسنا قشنگه ولی من از کیان خوشم میومد چون دختر شد گفتم کیانا 

سر پسرم چند تا اسم انداخت تو ظرف گفت هرچی دراوردی اونو میگذاریم 

فکر کن همه دست و مبارک باشه و اومدیم خونه عوضش کردم گذاشتم یه چیز دیگه